Search found 8 matches

by AngryMullet
Mon Nov 27, 2017 2:58 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

Still nothing.
by AngryMullet
Fri Nov 17, 2017 8:25 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

Still nothing.
by AngryMullet
Fri Nov 10, 2017 5:07 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

Looks like the answer to that question is "No".

Another $20 wasted.
by AngryMullet
Mon Nov 06, 2017 10:48 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

Now the question seems to be: "But will Tamas give me persmission?"

Stiv
by AngryMullet
Thu Nov 02, 2017 2:05 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

I tried the link and get:

You are not authorised to read this forum.

Stiv
by AngryMullet
Wed Nov 01, 2017 9:04 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

Here's one: Potential Bug Unread postby Infranite » 22 Jul 2015 15:16 I've got a game in multiplayer where it appears to be stuck in replay of my opponent's turn. I've let it sit for up to 30 minutes but nothing happens. My other multiplayer games are chugging along just fine, and I've tried exiting...
by AngryMullet
Wed Nov 01, 2017 8:44 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Re: Multiplayer "Replay" hangs game...

heh, sorry, I thought this was the Legions of Steel forum.

Legions of Steel, got it off Steam a few days ago.

Stiv
by AngryMullet
Wed Nov 01, 2017 7:58 pm
Forum: Tech Support
Topic: Multiplayer "Replay" hangs game...
Replies: 17
Views: 3425

Multiplayer "Replay" hangs game...

I've read that this was a problem back in 2015. Has this never been addressed?
Stiv

Go to advanced search