Search found 6 matches

by Camoto54
Sun Jun 20, 2010 1:39 am
Forum: HISTORY™ Great Battles Medieval
Topic: Extended Dowload Service
Replies: 1
Views: 620

Extended Dowload Service

Hi, I am changing computers and want to use the EDS and re-dowload the game on the new one, can you help me how to do it ?
by Camoto54
Sun Dec 27, 2009 8:18 pm
Forum: HISTORY™ Great Battles Medieval : Tech Support
Topic: Game will not run
Replies: 5
Views: 2209

Hello PIP

The problem was the video card driver, as soon as up date it, the game run fine

Thanks

Armando
by Camoto54
Sat Dec 26, 2009 3:33 pm
Forum: HISTORY™ Great Battles Medieval : Tech Support
Topic: Game will not run
Replies: 5
Views: 2209

Hi, Ok i will try to up date the audio and video drivers as you recommend When I click the shortcut to run the game, shown me the video and sound introduction, then after a few screen blinks, stops at the start page but the computer keep working, after 30 minutes waiting i click escape Windows tell ...
by Camoto54
Fri Dec 25, 2009 1:36 pm
Forum: Online Ordering & Support
Topic: Re-download?
Replies: 3
Views: 1166

Yesterday I dowloaded History Great Battles Medieval in a PC with ATI Raedon graphic card and do not run at all

I bought too the Extended Dowload Services and want to install the game in another PC with a nVidia card but i do not find in the web how to do it
May you help me ?

Armando Chamorro
by Camoto54
Thu Dec 24, 2009 10:23 pm
Forum: HISTORY™ Great Battles Medieval : Tech Support
Topic: Tech Support
Replies: 11
Views: 7794

I just bought and downloaded today the game, a process which took 3 hours. It shows it is fully installed, but it will not run. I installed it in a Dell Inspiron 53OS PC with a Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66 GGh, 3 GB of RAM, Windows Vista Home Premium edition and a graphic card ATI Radeon HD 2400 XT...
by Camoto54
Thu Dec 24, 2009 10:07 pm
Forum: HISTORY™ Great Battles Medieval : Tech Support
Topic: Game will not run
Replies: 5
Views: 2209

Game will not run

I just bought and downloaded the game, a process which took 3 hours. It shows it is fully installed, but it will not run. I installed it in a Dell Inspiron 53OS PC with a Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66 GGh, 3 GB of RAM and Windows Vista Home Premium edition The error message says: Fatal Application E...

Go to advanced search