Page 1 of 1

Patch 4Gb with XP3 32 bits ?

Posted: Tue Dec 25, 2018 11:15 am
by glaude1955
Hello
I use windows XP3 in 32 bits.
With big mods I'm having problems with CTD (crash to desktop)
Can I use the 4Gb patch with my configuration (32bits)?
Regards
Yves

Re: Patch 4Gb with XP3 32 bits ?

Posted: Tue Dec 25, 2018 11:45 am
by zakblood
can you link me to the patch in question?

Re: Patch 4Gb with XP3 32 bits ?

Posted: Tue Dec 25, 2018 5:25 pm
by glaude1955
https://ntcore.com/?page_id=371

I think the sytem must be 64 bit :cry:

Re: Patch 4Gb with XP3 32 bits ?

Posted: Tue Dec 25, 2018 5:45 pm
by zakblood
tbh i think now days everyone would be better off on 64bit systems, older pc's or not

Re: Patch 4Gb with XP3 32 bits ?

Posted: Wed Dec 26, 2018 12:57 pm
by glaude1955
I confirm,
I just read in the mod "WarAceCampaign5.0" for SH3 that the 4Gb patch is only usable for 64 bit systems.
My hopes are coming to an end :cry: