Page 11 of 12

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Wed Sep 18, 2019 1:53 pm
by mgarnett
Hi All,

The updated version is coming along nicely, I've made the GUI prettier (at least to my eyes, I've not changed much, just made things a little easier to read) and am adding some additional requested functionality so hopefully not too much longer now and I will be able to release it.

Here is a screen shot, suggestions always welcome:


Image

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Wed Sep 18, 2019 2:45 pm
by glaude1955
Very nice, it will be a pleasure to use it.
For the buttons, I admit having a preference for the elders rather than a NATO representation.

Will the final model be so large?
Cheers

Yves

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Wed Sep 18, 2019 3:19 pm
by mgarnett
glaude1955 wrote:
Wed Sep 18, 2019 2:45 pm
Very nice, it will be a pleasure to use it.
For the buttons, I admit having a preference for the elders rather than a NATO representation.

Will the final model be so large?
Cheers

Yves
I can make it smaller, I am using 12 point font at the moment for most things, I am on a 4k screen, so still looks tiny to me.

Do you need it/want it to be smaller?

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Wed Sep 18, 2019 4:23 pm
by mgarnett
I've reduced size down by about 30%

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Wed Sep 18, 2019 7:08 pm
by cw58
Whoa! :shock: Very impressive-looking. Nice work, Mark.

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Thu Sep 19, 2019 12:04 am
by guille1434
Excellent update for this already impressive piece of software!
But... I never liked the NATO counters, as I find them a bit confusing... Why not just use the small unit class icons that are used in-game? I think it will make the UI more PzCorps-ish looking...

Just a suggestion...

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Thu Sep 19, 2019 7:01 am
by glaude1955
Hello Mark,
I still use a 1024x768 screen.
Do you think I will be able to use your software with this screen?
Guille's good idea about buttons.
Cheers
Yves

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 11:40 am
by mgarnett
Hi Guys,

How does this look? Let me know if you have any suggestions, but adding the additional unit image from bigunits means I needed to remove more word labels, hence the use of more icons. Still some beautification to go though!

With respect to the icons, I don't know if I am really allowed to use the ones from the game for the editor, so if I have overstepped the mark by all means let me know and I will take them out and replace them with something else. I didn't think it would be a problem, given the nature of the program, but I don't want to offend any of the developers etc.

Cheers

Mark
Capture.JPG
Capture.JPG (133 KiB) Viewed 800 times

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 11:48 am
by mgarnett
MjrOu812 wrote:
Wed Sep 18, 2019 1:49 am
mgarnett wrote:
Thu Sep 12, 2019 8:04 pm
Hi,

Yes, it should be no problems to display both images at the same time. I will add it in to the next version for you.

Thanks

Mark
Good to see you....i hope you fix things on your editor, its a great program :D Got one request for you....is it possable to have your editor read the more bigger epuipment files i have tried in the past to load equipment files like the AMULET 3.0 and it gives me errors everytime? Thanks!
I found the file and am downloading now. I'll have a look at what the problem is and include a fix with the next release.

Thanks for the heads up!

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 3:10 pm
by glaude1955
Hello Mark,
You are nearing perfection!
well done
Best regards
Yves

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 5:17 pm
by MjrOu812
Great job, looks 10 times better than 8.5....keep it up!

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 5:32 pm
by Ballermann
For me personally, I find this view in the "Combat Staistics" better.
5r5.PNG
5r5.PNG (9.19 KiB) Viewed 781 times
But otherwise very good, thank you. :D

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 6:56 pm
by mgarnett
Ballermann wrote:
Sun Sep 22, 2019 5:32 pm
For me personally, I find this view in the "Combat Staistics" better.

5r5.PNG

But otherwise very good, thank you. :D
Unfortunately though, to fit into a 1024x768 screen (one user uses this resolution), whilst adding the second unit image means it just isn't possible, I don't have enough screen real estate to work with.

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 6:57 pm
by mgarnett
I should add though, to make things easier, I have added tooltips, so just hover over an icon and it will tell you what it is for.

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Sun Sep 22, 2019 10:31 pm
by mgarnett
MjrOu812 wrote:
Wed Sep 18, 2019 1:49 am
mgarnett wrote:
Thu Sep 12, 2019 8:04 pm
Hi,

Yes, it should be no problems to display both images at the same time. I will add it in to the next version for you.

Thanks

Mark
Good to see you....i hope you fix things on your editor, its a great program :D Got one request for you....is it possible to have your editor read the more bigger epuipment files i have tried in the past to load equipment files like the AMULET 3.0 and it gives me errors every time? Thanks!
This error is fixed in the upcoming release, the issue was that a "hash" character was missing from one of the lines in the database, it is written as "Reserved: sPionierwagen" in the database instead of "#Reserved: sPionierwagen", so I have added some additional error checking to look for this so that the Amulet database now loads fine in the upcoming version.

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Mon Sep 23, 2019 2:01 am
by MjrOu812
mgarnett wrote:
Sun Sep 22, 2019 10:31 pm
MjrOu812 wrote:
Wed Sep 18, 2019 1:49 am
mgarnett wrote:
Thu Sep 12, 2019 8:04 pm
Hi,

Yes, it should be no problems to display both images at the same time. I will add it in to the next version for you.

Thanks

Mark
Good to see you....i hope you fix things on your editor, its a great program :D Got one request for you....is it possible to have your editor read the more bigger epuipment files i have tried in the past to load equipment files like the AMULET 3.0 and it gives me errors every time? Thanks!
This error is fixed in the upcoming release, the issue was that a "hash" character was missing from one of the lines in the database, it is written as "Reserved: sPionierwagen" in the database instead of "#Reserved: sPionierwagen", so I have added some additional error checking to look for this so that the Amulet database now loads fine in the upcoming version.

Cheers

Mark
Man.... you keep this up and everybody will be using your editor.....thanks for taking up my request, keep up the great work :)

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Fri Oct 11, 2019 5:33 am
by Kanthe
Hi there,
Can someone tell me, how I can add a new Landtransport category for just one or two units?
Greeetings

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.9.0

Posted: Fri Oct 25, 2019 10:04 am
by mgarnett
Ok, new version uploaded, please email bugs/issues directly to me and I will address.

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.8.5

Posted: Fri Oct 25, 2019 10:05 am
by mgarnett
Kanthe wrote:
Fri Oct 11, 2019 5:33 am
Hi there,
Can someone tell me, how I can add a new Landtransport category for just one or two units?
Greeetings
Just select the unit you want to edit, add the category, then save/commit the entry.

Cheers

Mark

Re: Equipment\FX\Campaign Editor - New version 0.9.0

Posted: Sat Oct 26, 2019 11:41 am
by Arvidus
I've been trying to use the editor to insert some new bigunit-images. However, no changes I make to the units are ever saved, neither using "save changes to current unit" or "save changes to current equipment file". Is there anything I'm missing?