UI suggestion.

4X strategy game from Proxy Studios

Moderators: Pandora Moderators, Slitherine Core

Post Reply
moltobenny
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 61
Joined: Wed Nov 21, 2012 3:38 pm

UI suggestion.

Post by moltobenny » Sun Jan 05, 2014 7:50 am

The research screen is very nice. When you hover over a tech, it describes well what it is, and tells you what it provides, BUT it doesn't explain what the thing it provides DOES. For instance:

"Provides: Super-mega-laser!"

But there's no way (that I can tell) to tell what a super-mega-laser is until you get it.

Know what I mean?

Folket
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 17
Joined: Tue Dec 10, 2013 9:09 am

Re: UI suggestion.

Post by Folket » Sun Jan 05, 2014 8:50 am

To the right of the tech names you can see icons for the components that a tech unlocks. If you hover over them you can see what a "super-mega-laser" does.

moltobenny
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 61
Joined: Wed Nov 21, 2012 3:38 pm

Re: UI suggestion.

Post by moltobenny » Sun Jan 05, 2014 10:59 pm

See, it was such a good suggestion it was already implemented. ;)

ErissN6
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 706
Joined: Wed Nov 20, 2013 11:34 pm
Location: France

Re: UI suggestion.

Post by ErissN6 » Mon Jan 06, 2014 6:15 pm

The settings of our windows should be saved:
I don't like having to set By population (and not the default By name) my towns in Economic window each time I load a game.

kidpython
Lance Corporal - SdKfz 222
Lance Corporal - SdKfz 222
Posts: 25
Joined: Fri Jan 10, 2014 6:04 pm

Re: UI suggestion.

Post by kidpython » Fri Jan 10, 2014 6:10 pm

So I have a lot of units spread out all over the globe. When I am working through the units needing orders, the UI sometimes flips to the next unit before I am done with the current one. Usually it is correct to flip and so I am not suggesting that this be changed, however a button or some easy way to immediately go back to the last unit would be nice. (Maybe there is a keyboard shortcut or some other thing I am missing that allows me to do this. Anyone?)

jdmillard
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Posts: 373
Joined: Fri Jul 26, 2013 7:20 pm

Re: UI suggestion.

Post by jdmillard » Fri Jan 10, 2014 6:50 pm

kidpython wrote:So I have a lot of units spread out all over the globe. When I am working through the units needing orders, the UI sometimes flips to the next unit before I am done with the current one. Usually it is correct to flip and so I am not suggesting that this be changed, however a button or some easy way to immediately go back to the last unit would be nice. (Maybe there is a keyboard shortcut or some other thing I am missing that allows me to do this. Anyone?)
Sometimes I move a former (and it's out of moves) but I still want to give it an order. I'm okay with the screen zooming to the next unit, but I'd also like the ability to be able to zip back to the last spot for cases like this.

boulugre
Sergeant - Panzer IIC
Sergeant - Panzer IIC
Posts: 195
Joined: Fri Nov 22, 2013 2:43 pm

Re: UI suggestion.

Post by boulugre » Sat Jan 11, 2014 5:27 am

jdmillard wrote:
kidpython wrote:So I have a lot of units spread out all over the globe. When I am working through the units needing orders, the UI sometimes flips to the next unit before I am done with the current one. Usually it is correct to flip and so I am not suggesting that this be changed, however a button or some easy way to immediately go back to the last unit would be nice. (Maybe there is a keyboard shortcut or some other thing I am missing that allows me to do this. Anyone?)
Sometimes I move a former (and it's out of moves) but I still want to give it an order. I'm okay with the screen zooming to the next unit, but I'd also like the ability to be able to zip back to the last spot for cases like this.
You have the following keys

Tab Next idle unit
Shift+Tab Previous idle unit

But that's just for idle units, not sure it will flip to used move units.

kidpython
Lance Corporal - SdKfz 222
Lance Corporal - SdKfz 222
Posts: 25
Joined: Fri Jan 10, 2014 6:04 pm

Re: UI suggestion.

Post by kidpython » Sun Jan 12, 2014 10:07 am

The Shift-Tab key works just as I need it to. Thanks!

Post Reply

Return to “Pandora - First Contact”