foxholes?

Forum for discussion of the next iteration of the BA engine. This time with a all new open development approach!

Moderators: Slitherine Core, BA Moderators

Post Reply
pomakli
Captain - Bf 110D
Captain - Bf 110D
Posts: 883
Joined: Thu Dec 03, 2009 12:40 pm
Location: Munich/Germany

foxholes?

Post by pomakli » Mon Mar 24, 2014 3:19 pm

"Crater" is a good addition, but what about "foxholes"?

(I know this is a question regarding "editor".. :oops: )

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8992
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: foxholes?

Post by pipfromslitherine » Mon Mar 24, 2014 3:46 pm

Do you mean adding foxholes in the editor in the same way as bunkers etc?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

pomakli
Captain - Bf 110D
Captain - Bf 110D
Posts: 883
Joined: Thu Dec 03, 2009 12:40 pm
Location: Munich/Germany

Re: foxholes?

Post by pomakli » Mon Mar 24, 2014 4:23 pm

I don't know in which scenario (official or mod?) but there was foxholes. Would BA2 also include them in some scenarios and in the editor?

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8992
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: foxholes?

Post by pipfromslitherine » Mon Mar 24, 2014 8:08 pm

I think it was a mod :) I don't think we are looking at including digging in as part of the official game. That said, it will of course be possible to add it via mods!

We have implemented a pretty cool and robust trench system mechanic though - not sure if it has escaped into the EAP yet ;)

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

pomakli
Captain - Bf 110D
Captain - Bf 110D
Posts: 883
Joined: Thu Dec 03, 2009 12:40 pm
Location: Munich/Germany

Re: foxholes?

Post by pomakli » Tue Mar 25, 2014 7:30 am

Thanks Pip..

While talking about "trench system".. İs there an object "temporary trenches"? (Build by an attacker who invaded an urban place and didn't have enough time before an counterattack of the enemy)

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8992
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: foxholes?

Post by pipfromslitherine » Tue Mar 25, 2014 3:51 pm

That would certainly be doable in script I believe.

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

Post Reply

Return to “Battle Academy 2 – Eastern Front”