Scenario Creation

Forum for discussion of the next iteration of the BA engine. This time with a all new open development approach!

Moderators: Slitherine Core, BA Moderators

Post Reply
KageToraUK
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 152
Joined: Mon Mar 21, 2011 1:05 am
Location: UK

Scenario Creation

Post by KageToraUK » Fri Sep 26, 2014 2:04 pm

I have made a very large battle in a hypothetical village, with trenches, and everything, except, half of my German infantry are labelled as Soviet Flame Assault, and one infantry unit is labelled as a halftrack.

Also, how do I place objectives.

I can't playtest it, as the game doesn't load.

These three problems, how can I solve them?

Cheers,

Kage.
Image

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8977
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Scenario Creation

Post by pipfromslitherine » Fri Sep 26, 2014 3:05 pm

Is this using a custom squads file? What error do you get when it fails to load? The more information you give the more likely people can help.

I'm not sure what you mean by objectives. If you mean victory points, then the simplest way is to use the VP plugin (accessed via the Plugin Tools button).

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

KageToraUK
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 152
Joined: Mon Mar 21, 2011 1:05 am
Location: UK

Re: Scenario Creation

Post by KageToraUK » Mon Sep 29, 2014 7:59 am

pipfromslitherine wrote:Is this using a custom squads file? What error do you get when it fails to load? The more information you give the more likely people can help.

I'm not sure what you mean by objectives. If you mean victory points, then the simplest way is to use the VP plugin (accessed via the Plugin Tools button).

Cheers

Pip
Thanks, Pip.I am not using a custom squad file (at least I think I am not). I am just putting units down, as you would normally do in the editor.

I did mean victory points (sorry, they are called different things in different games). I'll try that out. Thanks.

Also, I do not get an error. It just doesn't load.

Cheers,

Kage.

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8977
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Scenario Creation

Post by pipfromslitherine » Tue Sep 30, 2014 9:11 am

What do you mean by doesn't load. The game itself fails to start, the campaign doesn't show, the mission doesn't start?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

Post Reply

Return to “Battle Academy 2 – Eastern Front”