Bug - Vostok Duration Mission Level II

Moderators: Nacho84, N_Molson

Post Reply
Drewpan
Senior Corporal - Ju 87G
Senior Corporal - Ju 87G
Posts: 93
Joined: Tue Jun 10, 2014 10:50 am

Bug - Vostok Duration Mission Level II

Post by Drewpan » Thu Sep 25, 2014 6:48 am

Hi Guys,

Just Scheduling a Vostok Level II Duration Mission. The Text in the Graphics window says Duration Level II,
but the Graphic has wings and III (three). Might want to fix that.

Cheers!

Andrew (Drewpan)

Nacho84
SPM Moderator
SPM Moderator
Posts: 1382
Joined: Thu Feb 07, 2013 6:32 pm
Location: Brighton, UK

Re: Bug - Vostok Duration Mission Level II

Post by Nacho84 » Fri Sep 26, 2014 12:21 pm

Fixed! Thanks for reporting!

Cheers,
Ignacio Liverotti
Lead Developer of Buzz Aldrin's Space Program Manager

Polar Motion
Twitter

Post Reply

Return to “Buzz Aldrin's Space Program Manager : Tech Support”