[Bug] Personnel Selection

Moderators: Nacho84, N_Molson

Post Reply
Munin
Lance Corporal - SdKfz 222
Lance Corporal - SdKfz 222
Posts: 21
Joined: Fri Nov 22, 2013 11:11 am

[Bug] Personnel Selection

Post by Munin » Sun Jul 20, 2014 7:09 pm

Hey Guys,

I found 2 bugs in personnel selection screen (Version 0.7.23.1).

1. If I have more than 8 people in a department, a second page is used. But the page number (in the grey bitton between page up and page down arrow), you've added in a previous version, is missing.
2. If I scroll down in my personnel file, select the 7th or 8th employee and maybe send him or her to advanced training, the program jumps to the 1st employee of the selected page. If I want to send my personnel one after another to advanced training, the scrolling is a pain ... I think you've already implemented a code to stay at the bottom of the personnel selection page after an action in a previous version of the game.

Bye for now

Munin

Nacho84
SPM Moderator
SPM Moderator
Posts: 1382
Joined: Thu Feb 07, 2013 6:32 pm
Location: Brighton, UK

Re: [Bug] Personnel Selection

Post by Nacho84 » Wed Jul 23, 2014 7:32 am

Hello Munin,

Thanks for reporting this. We'll look into it.

Cheers,
Ignacio Liverotti
Lead Developer of Buzz Aldrin's Space Program Manager

Polar Motion
Twitter

Sabratha
SPM Contributor
SPM Contributor
Posts: 497
Joined: Thu Jan 05, 2012 2:39 am

Re: [Bug] Personnel Selection

Post by Sabratha » Sat Jul 26, 2014 2:49 pm

2. If I scroll down in my personnel file, select the 7th or 8th employee and maybe send him or her to advanced training, the program jumps to the 1st employee of the selected page. If I want to send my personnel one after another to advanced training, the scrolling is a pain ... I think you've already implemented a code to stay at the bottom of the personnel selection page after an action in a previous version of the game.
This. I strongly second this.

Also, I think it would be nice if the "available" personal hed the "available" status in green letters or otheriwise color-identified. This would really help with quickly identifying employees in huge departments (25+ in mission control late in the game) that are out of training. I imagine this will become even more pressing when we will be dealing with 30+ people in departments and space stations later. :)

Nacho84
SPM Moderator
SPM Moderator
Posts: 1382
Joined: Thu Feb 07, 2013 6:32 pm
Location: Brighton, UK

Re: [Bug] Personnel Selection

Post by Nacho84 » Sat Jul 26, 2014 3:15 pm

Sabratha wrote:
2. If I scroll down in my personnel file, select the 7th or 8th employee and maybe send him or her to advanced training, the program jumps to the 1st employee of the selected page. If I want to send my personnel one after another to advanced training, the scrolling is a pain ... I think you've already implemented a code to stay at the bottom of the personnel selection page after an action in a previous version of the game.
This. I strongly second this.

Also, I think it would be nice if the "available" personal hed the "available" status in green letters or otheriwise color-identified. This would really help with quickly identifying employees in huge departments (25+ in mission control late in the game) that are out of training. I imagine this will become even more pressing when we will be dealing with 30+ people in departments and space stations later. :)
OK, I've just fixed this one. You'll get this in the next patch. Agreed it was a pain, feels a lot better now!

Cheers,
Ignacio Liverotti
Lead Developer of Buzz Aldrin's Space Program Manager

Polar Motion
Twitter

Post Reply

Return to “Buzz Aldrin's Space Program Manager : Early Access Beta Forum”