Stalingrad Campaign

Modders can post their questions on scripting and more.

Moderators: Slitherine Core, BA Moderators

t341
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 163
Joined: Sat Nov 29, 2014 11:18 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by t341 » Thu Aug 10, 2017 4:21 pm

others have downloaded it, it might be a problem with a steam download

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8707
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by pipfromslitherine » Thu Aug 10, 2017 5:00 pm

The ingame system doesn't use Steam at all. These campaigns are all hosted on Amaris' server. It looks like the links are good.

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

t341
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 163
Joined: Sat Nov 29, 2014 11:18 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by t341 » Thu Aug 10, 2017 5:32 pm

did a new install, non steam, still locked up, must be something with my computer, tried it with just this amaris-games.com/wp-content/uploads/downloads/2017/02/STALINGRAD.CPF said it downloaded but cannot find it, where did the campaign go?

Thanks

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8707
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by pipfromslitherine » Thu Aug 10, 2017 8:50 pm

CPF files need to be uncompressed by the system when they are downloaded. When you click on the links do you see a text file? Are you sure you are pasting the links correctly?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

t341
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 163
Joined: Sat Nov 29, 2014 11:18 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by t341 » Thu Aug 10, 2017 9:33 pm

I see this

FILENAME STALINGRAD.LST

[0]
NAME STALINGRAD.CPF
SHOWNAME Stalingrad
DESC Battle of Stalingrad
MAKER Amaris
TYPE 0
SIZE 26
#URL http://amaris-games.com/wp-content/uplo ... INGRAD.CPF


I copy the link and past it into the proper spot, am I doing something wrong?

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8707
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by pipfromslitherine » Thu Aug 10, 2017 10:07 pm

If it is the LST link, then that should indeed work (and one assumes does for everyone else). Perhaps you have a firewall which is messing with things if the game attempts to download it?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

t341
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 163
Joined: Sat Nov 29, 2014 11:18 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by t341 » Thu Aug 10, 2017 10:39 pm

I am not sure what I am to past into the campaign slot. is it not this or is there a url with a LST that should be inserted?

t341
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Administrative Corporal - SdKfz 232 8Rad
Posts: 163
Joined: Sat Nov 29, 2014 11:18 pm

Re: Stalingrad Campaign

Post by t341 » Thu Aug 10, 2017 11:01 pm

It is working now, thanks so much!!

Post Reply

Return to “Battle Academy 2: Modders Corner”