creation of carryover units in design your own scenarios

Download scenarios and talk about scenario design.
Moderators: Slitherine Core, BA Moderators

Moderators: Slitherine Core, BA Moderators

Post Reply
Coda
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 6
Joined: Sat Aug 03, 2013 3:24 pm

creation of carryover units in design your own scenarios

Post by Coda » Wed Feb 03, 2016 6:59 pm

I could use some help. I've designed a couple of scenarios in which I try (unsuccessfully) to include carryover units. I click on the appropriate button to create destination squares in the next scenario but when I reach it there are no carryover units from the previous scenario. I'd greatly appreciate some guidance on what I'm doing wrong and how I can correct it. - Coda

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8889
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: creation of carryover units in design your own scenarios

Post by pipfromslitherine » Wed Feb 03, 2016 8:26 pm

Are you flagging units as carryover (with the C key) in prior missions? Is the campaign flagged as a carryover campaign?

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

Coda
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 6
Joined: Sat Aug 03, 2013 3:24 pm

Re: creation of carryover units in design your own scenarios

Post by Coda » Wed Feb 03, 2016 10:56 pm

Thanks. I think that did the trick. - Coda

Post Reply

Return to “Battle Academy 2: Scenario Design”