Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Moderators: rbodleyscott, Slitherine Core, Gothic Labs

Post Reply
Ulysisgrunt
Captain - Bf 110D
Captain - Bf 110D
Posts: 865
Joined: Thu Apr 26, 2007 4:59 pm
Location: The California Central Coast Wine Country

Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by Ulysisgrunt » Mon Jun 29, 2015 8:40 pm

I downloaded both the Sengoku skirmish and multiplayer mods.
I can find the skirmish; but am unable to find the multiplayer mod. It seems to be located in my directory that says "campaigns", between roundwaydowns and stadtlohn (interestingly stadtlohn does not appear either!)
How do I re-load the scenarios?
Danny Weitz
What? Over? Did you say "over"? Nothing is over until we decide it is! Was it over when the Germans bombed Pearl Harbor? Hell no!

rbodleyscott
Field of Glory 2
Field of Glory 2
Posts: 22348
Joined: Sun Dec 04, 2005 6:25 pm

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by rbodleyscott » Mon Jun 29, 2015 9:14 pm

Ulysisgrunt wrote:I downloaded both the Sengoku skirmish and multiplayer mods.
I can find the skirmish; but am unable to find the multiplayer mod. It seems to be located in my directory that says "campaigns", between roundwaydowns and stadtlohn (interestingly stadtlohn does not appear either!)
How do I re-load the scenarios?
Danny Weitz
There are no scenarios. You can start a multiplayer skirmish by selecting New Challenge > Create Skirmish > Change Campaign > Sengoku Jidai.
Richard Bodley Scott

Image

Ulysisgrunt
Captain - Bf 110D
Captain - Bf 110D
Posts: 865
Joined: Thu Apr 26, 2007 4:59 pm
Location: The California Central Coast Wine Country

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by Ulysisgrunt » Tue Jun 30, 2015 3:19 pm

Sengoku Jidai does not appear among the choices when I click on "Change Campaign"
Danny

rbodleyscott
Field of Glory 2
Field of Glory 2
Posts: 22348
Joined: Sun Dec 04, 2005 6:25 pm

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by rbodleyscott » Tue Jun 30, 2015 3:24 pm

Ulysisgrunt wrote:Sengoku Jidai does not appear among the choices when I click on "Change Campaign"
Danny
Strange. Have you scrolled down the list?

If it has been downloaded, it should be in

/My Documents/My Games/PIKEANDSHOT/Multiplayer

And if so, it should show up when you click "Change Campaign" when setting up a multiplayer skirmish.

If it is there but does not work, perhaps it didn't all download. I have just re-downloaded it and note that it paused a bit at 99%.

So if it is there, I suggest deleting the MP_Sengoku_Jidai_v0.3 folder and then the game will let you download it again.

I am currently playing my 3rd MP game of Sengoku Jidai, so I can assert that it does work.
Richard Bodley Scott

Image

Ulysisgrunt
Captain - Bf 110D
Captain - Bf 110D
Posts: 865
Joined: Thu Apr 26, 2007 4:59 pm
Location: The California Central Coast Wine Country

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by Ulysisgrunt » Wed Jul 01, 2015 5:02 am

Many Thanks!
Danny

tgb
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Posts: 386
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:10 pm

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by tgb » Tue Aug 18, 2015 1:38 pm

I can see it in my list of campaigns, but when I select it the game hangs after the loading bar fills up.

rbodleyscott
Field of Glory 2
Field of Glory 2
Posts: 22348
Joined: Sun Dec 04, 2005 6:25 pm

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by rbodleyscott » Tue Aug 18, 2015 1:49 pm

tgb wrote:I can see it in my list of campaigns, but when I select it the game hangs after the loading bar fills up.
Sengoku Jidai is a Skirmish only mod. You need to access it from the Skirmish or Multiplayer buttons (if you have downloaded the multiplayer version).

When you access it from the historical button no scenarios will appear, but your game should not have "hung" - you should be able to use the "back" button to go back to the Historical menu.
Richard Bodley Scott

Image

tgb
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Sergeant First Class - Panzer IIIL
Posts: 386
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:10 pm

Re: Sengoku Jidai doe not appear in my lsit

Post by tgb » Tue Aug 18, 2015 2:21 pm

Yeah, hung is the wrong word. And selecting it from the skirmish menu worked too, thanks.

Post Reply

Return to “Tech Support”