I am missing some of the letters used in Yugoslavian names

Moderators: The Artistocrats, Order of Battle Moderators

Post Reply
Knirsch
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 6
Joined: Thu Dec 08, 2016 1:03 pm

I am missing some of the letters used in Yugoslavian names

Post by Knirsch » Fri Feb 08, 2019 1:56 pm

I have attached a screenshot to illustrate the issue. I am basically missing the letters like š in Niš. I assume I need to install some kind of addition to my typeface, but I don't know how to do that for OoB. This is not a major issue, but it seems eminently fixable.

Thank you in advance for any help.
Last edited by Knirsch on Fri Feb 08, 2019 3:00 pm, edited 1 time in total.

terminator
Major-General - Tiger I
Major-General - Tiger I
Posts: 2280
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:48 pm

Re: I am missing some of the letters used in Yugoslavian names

Post by terminator » Fri Feb 08, 2019 2:38 pm

It is a known bug with 7.1.4 for some Special Characters :

caracteres(0).png
caracteres(0).png (26.15 KiB) Viewed 69 times

Caracteres(1).PNG
Caracteres(1).PNG (1.16 KiB) Viewed 69 times

caracteres(2).png
caracteres(2).png (150.78 KiB) Viewed 69 times

Knirsch
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 6
Joined: Thu Dec 08, 2016 1:03 pm

Re: I am missing some of the letters used in Yugoslavian names

Post by Knirsch » Fri Feb 08, 2019 3:05 pm

It seems I have failed at my attempts at posting a picture, but that's exactly my problem.

Since you specify that it's a bug specific to this one version of the game, I assume that it's that patch and not my own computer settings that is to blame?

terminator
Major-General - Tiger I
Major-General - Tiger I
Posts: 2280
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:48 pm

Re: I am missing some of the letters used in Yugoslavian names

Post by terminator » Fri Feb 08, 2019 3:16 pm

Knirsch wrote:
Fri Feb 08, 2019 3:05 pm
Since you specify that it's a bug specific to this one version of the game, I assume that it's that patch and not my own computer settings that is to blame?
Exactly, normally this will be corrected by the next patch that should arrive soon...

Post Reply

Return to “Order of Battle : World War II - Tech Support”