UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Afghanistan '11 changes the paradigm of wargaming and manages to bring Counter-Insurgency and guerrilla warfare to your screen, properly represented thanks to a revolutionary gameplay formula!
Post Reply
Christolos
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 45
Joined: Sat Mar 31, 2012 4:04 am

UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Post by Christolos » Sat Apr 22, 2017 1:47 am

How does one go about getting UpdateBeta-v1.0.9Beta to run?

I downloaded it and noticed that it had a folder (A11_Data) and an executable (A11.exe) and so I replaced the game folder equivalents with the UpdateBeta-v1.0.9Beta ones and get this error when trying to run the game:
Error.jpg
Error.jpg (19.23 KiB) Viewed 1413 times
Thanks,

C
“Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution; it represents the wise choice of many alternatives - choice, not chance, determines your destiny.”

-Aristotle-

nolramchesnay
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 3
Joined: Sat Mar 25, 2017 4:28 am

Re: UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Post by nolramchesnay » Sat Apr 22, 2017 2:48 am

These are the instructions I received for dealing with Betas:

"Tell them that they should download the zip file, unzip in a convenient location (say the desktop) and copy and paste the contents into the folder where Afghanistan '11 is installed (by default this will be C:\Program Files (x86)\Slitherine\Afghanistan11)"

Hope this helps. :)

Christolos
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 45
Joined: Sat Mar 31, 2012 4:04 am

Re: UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Post by Christolos » Sun Apr 23, 2017 1:07 am

Thanks, this is what I thought I did the first time, but I deleted the original folder and file before replacing with the zipped file contents and it didn't work (got the error), so this time I copied over the original folder & file (restored from a backup) which merged the zipped folder contents/copied the .exe file together/over, and it seems to have worked in that the game now starts...but it still shows the version as being 1.0.7 on the start-up screen.

I this the case for beta version patches?

How would I know that I have v1.09Beta running?

C
“Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution; it represents the wise choice of many alternatives - choice, not chance, determines your destiny.”

-Aristotle-

simovitch
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 10
Joined: Tue Jul 29, 2008 12:30 pm

Re: UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Post by simovitch » Sun Apr 23, 2017 5:03 pm

It will say 1.09 on the lower left of the main game menu.

Christolos
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 45
Joined: Sat Mar 31, 2012 4:04 am

Re: UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Post by Christolos » Sun Apr 23, 2017 11:47 pm

That's weird then since I still have 1.07 showing on the lower left of the main game menu...so now I am confused. Maybe the zip file I downloaded was corrupt???

I will try again.

C
“Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution; it represents the wise choice of many alternatives - choice, not chance, determines your destiny.”

-Aristotle-

Christolos
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 45
Joined: Sat Mar 31, 2012 4:04 am

Re: UpdateBeta-v1.0.9Beta error

Post by Christolos » Mon Apr 24, 2017 1:58 am

Ok, this time it worked!

Thanks,

C
“Excellence is never an accident. It is always the result of high intention, sincere effort, and intelligent execution; it represents the wise choice of many alternatives - choice, not chance, determines your destiny.”

-Aristotle-

Post Reply

Return to “Afghanistan '11”