Stormclaw campaign frozen

Post Reply
JPLOZ
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 44
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:57 pm

Stormclaw campaign frozen

Post by JPLOZ » Tue Jan 31, 2017 9:10 pm

I got to about the fourth from last scenario of the Stormclaw campaign. However, the scenario will not load. I tried replaying from the previous save. However, the next scenario will not load even after one hour.
I would attach the saved game file, but I do not know where the saved games are stored.

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8996
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Stormclaw campaign frozen

Post by pipfromslitherine » Tue Jan 31, 2017 9:21 pm

Save files are stored in My Documents/My Games/SANCTUS/SAVES. They are not named but the timestamp should allow you to determine the save to let us have.

Thanks for reporting the issue!

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

JPLOZ
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 44
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:57 pm

Re: Stormclaw campaign frozen

Post by JPLOZ » Tue Jan 31, 2017 9:55 pm

Ok, I attach saved game file. When I select the next region, the load page freezes. I am using the latest v.102 update.
Attachments
19.zip
(997 Bytes) Downloaded 60 times

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8996
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Stormclaw campaign frozen

Post by pipfromslitherine » Tue Jan 31, 2017 11:12 pm

There was a bug in the skirmish code that could cause a hang. Try this:

- go to the DATA/BATTLE/SCRIPTS folder in your install.
- back up the MAPGENERATE2.BSF file (e.g. rename it)
- Copy in this file https://www.dropbox.com/s/8m52k20g84zk8 ... 2.BSF?dl=0

It should in theory work, though this is from the current build so I am not sure if it will conflict with the released data, but if it does I can do a hotfix based on whatever version you are using.

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

JPLOZ
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 44
Joined: Sun Jan 22, 2017 7:57 pm

Re: Stormclaw campaign frozen

Post by JPLOZ » Wed Feb 01, 2017 2:41 am

It worked, TYVM.

Post Reply

Return to “Sanctus Reach Tech Support”