Change force point for custom battle

Post Reply
wzfcns
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 33
Joined: Wed Dec 21, 2016 5:47 pm

Change force point for custom battle

Post by wzfcns » Wed Jan 16, 2019 8:32 am

I made a new army list,but find on custom battle that units didn't reach their minimum quantity.

For example,I set there should at least 4 unitA on the list,but in game there is only one unitA.I think it because unit cost is too high so that there is not enough army point to maintain unit’s minimum quantity.I lower unit’s cost,but situation didn’t change.

So I hope to know this there any way to change the force point of Custom battle,to solve this problem.

rbodleyscott
Field of Glory 2
Field of Glory 2
Posts: 21809
Joined: Sun Dec 04, 2005 6:25 pm

Re: Change force point for custom battle

Post by rbodleyscott » Wed Jan 16, 2019 9:31 am

The army lists are scaled according the size of the battle. The raw army list numbers apply to a 2000 point battle. Smaller battles will scale down the minima and maxima proportionally.

The maximum number of units in the raw army list should add up to at least 3000 points total, in order to get a reasonable choice in selection. The minimum number of units should total about 500 points.

See also: viewtopic.php?f=492&t=79848&p=681325#p681325

If the above information does not allow you to get your army list to work, please post the list here so I can see what is wrong.
Richard Bodley Scott

Image

wzfcns
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 33
Joined: Wed Dec 21, 2016 5:47 pm

Re: Change force point for custom battle

Post by wzfcns » Tue Jan 22, 2019 2:48 pm

rbodleyscott wrote:
Wed Jan 16, 2019 9:31 am
The army lists are scaled according the size of the battle. The raw army list numbers apply to a 2000 point battle. Smaller battles will scale down the minima and maxima proportionally.

The maximum number of units in the raw army list should add up to at least 3000 points total, in order to get a reasonable choice in selection. The minimum number of units should total about 500 points.

See also: viewtopic.php?f=492&t=79848&p=681325#p681325

If the above information does not allow you to get your army list to work, please post the list here so I can see what is wrong.
Seems like I set troops value too low.Thanks

Post Reply

Return to “Field of Glory II: Modding”