white screen in stead of starting?

Post Reply
jnpoint
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 134
Joined: Tue Jul 22, 2008 11:04 am

white screen in stead of starting?

Post by jnpoint » Thu Dec 20, 2018 7:33 pm

Just got the game, and every time I try to start the game I get a white.
The log says:
2018-08-11 17:52:37ZDer opstod en generisk fejl i GDI+.
Stack Trace [ at Aggressors.UI.Program.Main(String[] args)]
2018-08-11 17:52:36ZDer opstod en generisk fejl i GDI+.
Stack Trace [ ved System.Drawing.Image.Save(String filename, ImageCodecInfo encoder, EncoderParameters encoderParams)
ved System.Drawing.Image.Save(String filename, ImageFormat format)
ved System.Drawing.Image.Save(String filename)
ved Aggressors.Msgs.GenerateMap.UpdateState()
ved Aggressors.Msgs.LoadResource.Execute()
ved Aggressors.Msgs.Msg.Dispatch(State state)
ved Aggressors.MsgMementoWrapper.Dispatch(State state)
ved Aggressors.Boss.DispatchMsgs(Player forPlayer)
ved Aggressors.BossServer.DispatchMsgs(Player forPlayer)
ved Aggressors.Boss.TimerTick(Object o)
ved System.Threading.TimerQueueTimer.CallCallbackInContext(Object state)
ved System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
ved System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
ved System.Threading.TimerQueueTimer.CallCallback()
ved System.Threading.TimerQueueTimer.Fire()
ved System.Threading.TimerQueue.FireQueuedTimerCompletion(Object state)
ved System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
ved System.Threading.ThreadPoolWorkQueue.Dispatch()
ved System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback()]

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15445
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: white screen in stead of starting?

Post by zakblood » Thu Dec 20, 2018 8:06 pm

did you try any of these?

http://www.slitherine.com/forum/viewtop ... 28&t=87622

if yes can you please post a report thanks,

How to get a DirectX Diagnostic file:

1. click on "START"
2. click "run"
3. type in "dxdiag" and click "OK"
4. check through the tabs and perform all tests
5. click "Save all Information..." and save the text file to a location of your choice

We prefer that DxDiag files be posted as message attachments rather than pasted into the body of the post.

once the report has been made, just zip the file then attach it to your post as it's a Txt file which is then not permitted to attach to the forum, where as a zip file is.

jnpoint
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 134
Joined: Tue Jul 22, 2008 11:04 am

Re: white screen in stead of starting?

Post by jnpoint » Thu Dec 20, 2018 8:16 pm

I have tried admin and all drivers are up to date. So here is my dxdiag. I hope you can open it
Attachments
DxDiag.zip
(14.1 KiB) Downloaded 39 times

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15445
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: white screen in stead of starting?

Post by zakblood » Thu Dec 20, 2018 8:39 pm

Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)
Language: Danish (Regional Setting: Danish)
Processor: AMD Ryzen 5 1400 Quad-Core Processor (8 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 8192MB RAM

Card name: NVIDIA GeForce GTX 1070
Display Memory: 12151 MB
Dedicated Memory: 8088 MB
Shared Memory: 4063 MB
Current Mode: 2560 x 1440 (32 bit) (59Hz)
Monitor Name: AOC 2778X
Monitor Model: 2778X
Monitor Id: AOC2778
Native Mode: 2560 x 1440(p) (59.951Hz)
Driver Date/Size: 11-12-2018

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15445
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: white screen in stead of starting?

Post by zakblood » Thu Dec 20, 2018 8:42 pm

my advice is, a clean boot and see what is stopping it from running
3.jpg
3.jpg (84.46 KiB) Viewed 943 times
so check your antivirus and firewall logs and see if either have anything logged game related

jnpoint
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 134
Joined: Tue Jul 22, 2008 11:04 am

Re: white screen in stead of starting?

Post by jnpoint » Thu Dec 20, 2018 8:54 pm

I never used this CCleaner, but see the file attached
Attachments
startup.zip
(923 Bytes) Downloaded 29 times

jnpoint
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 134
Joined: Tue Jul 22, 2008 11:04 am

Re: white screen in stead of starting?

Post by jnpoint » Thu Dec 20, 2018 9:20 pm

Both my AVG and Win firewall is allowing the program to run. So that's not the problem.

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15445
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: white screen in stead of starting?

Post by zakblood » Fri Dec 21, 2018 5:29 am

is it the site or steam version?

did you install the game as install as admin and run as admin on the game shortcut or game exe?

it maybe just something as simple as a country code use, and English needed to be set in the layout etc, but again not confirmed as not sure what codes the developer has used for regions etc either, so will have to wait for a reply on this one as well

as i'd need the developer to understand the logfile tbh, as there's nothing that points to anything in the logs or report, other than game hangs, which normally points to a file permissions error, but if not logged, it's anyone's guess tbh

jnpoint
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 134
Joined: Tue Jul 22, 2008 11:04 am

Re: white screen in stead of starting?

Post by jnpoint » Fri Dec 21, 2018 11:52 am

Thank you for trying to help me. I also posted on steam, and there the developer got in contact with me and he is helping me to find the reason for this. But thanks for your effort for now.

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15445
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: white screen in stead of starting?

Post by zakblood » Fri Dec 21, 2018 12:32 pm

thanks for the update and hope you get sorted soon

Post Reply

Return to “Aggressors: Tech Support”