_[BUG] rev ?!! [Menu][Gameplay] Altering who has first move

Forum for reporting bugs

Moderators: Slitherine Core, NewRoSoft, FoG PC Moderator

Post Reply
stockwellpete
Field of Glory Moderator
Field of Glory Moderator
Posts: 9497
Joined: Fri Oct 01, 2010 2:50 pm
Contact:

_[BUG] rev ?!! [Menu][Gameplay] Altering who has first move

Post by stockwellpete » Wed Dec 09, 2015 8:57 pm

I was playing a solo game with the scenario Battle of the Standard 1138 and its default position is that the English have first move. I wanted to change this so the Scots moved first and I clicked the appropriate box to do this but when the battle screen came up the English still had first move. Perhaps this feature needs checking to make sure it is working OK?

cothyso
NewRoSoft
NewRoSoft
Posts: 1213
Joined: Tue Sep 13, 2005 7:32 pm

Re: [BUG] rev ?!! [Menu][Gameplay] Altering who has first mo

Post by cothyso » Fri Feb 12, 2016 2:14 pm

I've noticed this myself, and added it on my to-check list.

cothyso
NewRoSoft
NewRoSoft
Posts: 1213
Joined: Tue Sep 13, 2005 7:32 pm

Re: _[BUG] rev ?!! [Menu][Gameplay] Altering who has first m

Post by cothyso » Thu Apr 07, 2016 3:30 pm

Added in rev1032 (v2.5.00.1032 GM2 build)

Post Reply

Return to “Bug Reports”