Search found 5 matches

by lealh
Sun Jan 18, 2009 8:30 pm
Forum: THE HISTORY CHANNEL Great Battles of Rome : Tech Support
Topic: Still can't get it to work
Replies: 11
Views: 4556

Still had the same problem

Is there anything else I can try doing?

Thanks

Hector Leal
by lealh
Mon Jan 12, 2009 4:47 am
Forum: THE HISTORY CHANNEL Great Battles of Rome : Tech Support
Topic: Still can't get it to work
Replies: 11
Views: 4556

That is the resolution that I am using. Should I change it.
by lealh
Sun Jan 11, 2009 5:29 am
Forum: THE HISTORY CHANNEL Great Battles of Rome : Tech Support
Topic: Still can't get it to work
Replies: 11
Views: 4556

Added the lines but it still doesn't work

Hi I tryed adding the lines that you gave me. All that happened is that the video at the begining didn't play but I still have the same problem. You mentioned that the first line would run the game in a window but it didn't. It still played full screen. I got a screen shot for you if you want I can ...
by lealh
Wed Jan 07, 2009 5:41 am
Forum: THE HISTORY CHANNEL Great Battles of Rome : Tech Support
Topic: Still can't get it to work
Replies: 11
Views: 4556

Still can't get it to work

Hi, I did go to the Nivida website and updated the drivers and uninstalled and reinstalled the game but I am still having the same problem. What else can I do? Bellow is the new system information: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 1/6/2009, 23:36:47 Machi...
by lealh
Tue Jan 06, 2009 3:40 am
Forum: THE HISTORY CHANNEL Great Battles of Rome : Tech Support
Topic: Can't get started after initial video
Replies: 2
Views: 2610

Can't get started after initial video

Hi, For some reason my past posts and accound disapeared. I can see the initial video once I get to the menu the image messes up. I had sent my computer info and you said it was compatible and that ther seems to be a bug in the graphics card. I have updated the drivers and I still have the same prob...

Go to advanced search