Page 12 of 12

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Tue Dec 04, 2012 2:00 am
by richardsd
this has happened since vanilla!

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Tue Dec 04, 2012 2:08 am
by joerock22
richardsd wrote:this has happened since vanilla!
Really? I don't remember ever having seen it before. Oh, well, not a huge issue.

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Tue Dec 04, 2012 6:29 am
by Plaid
richardsd wrote:this has happened since vanilla!
Confirmed. Armistice does not matter at all.

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Mon Feb 11, 2013 4:57 am
by richardsd
New Bug?

On activation, there is no Malta FTR.

Does the code check for and require that the GAR is present for the FTR to spawn?

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Mon Feb 11, 2013 5:34 am
by richardsd
and another?

Krasnador is taken by the Axis, but is providing supply level 0.

The Crimea is cut off by the Russians but Krasnador should still give supply?

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Mon Feb 11, 2013 11:01 am
by Peter Stauffenberg
Is Krasnodar damaged by battles? Damaged cities lose supply levels. If it's down to 0-1 internal strength it provides no supply at all. This rule was added to prevent isolated cities from providing supply indefinitely. So if you manage to isolate cities you can temporarily destroy the supply by attacking it with strategic bombers or ground attacks.

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Mon Feb 11, 2013 11:06 am
by Peter Stauffenberg
richardsd wrote:New Bug?

On activation, there is no Malta FTR.

Does the code check for and require that the GAR is present for the FTR to spawn?
Yes, there must be a unit present in the Malta fortress for the fighter to spawn. The same about the UK naval units spawning in the Mediterranean. If you leave Cyprus you don't get the DD. If you leave Alexandria and Port Said then you don't get the BB or CV. This was added to prevent players from emptying these areas prematurely.

The other way is also true. If you land a fighter in the Malta airfield before spawning you don't get the spawned fighter.

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Sat Jun 23, 2018 2:53 pm
by peterjfrigate
Two bugs to report:

1. Egypt and Iraq have been completely conquered by the Axis but every turn both players receive messages about the Egypt's activation and UK rail network.

2. Iran is also conquered and USSR units in Northern Iran are out of supply. The USSR holds no supply source in Iran, (USSR has control of its original territory in and around Caucasus and Baku).

The second bug is more serious because it prevents the USSR from pushing into Iran.

Re: GS Beta Bug Reporting

Posted: Wed Jul 11, 2018 7:56 pm
by pk867
Hi This is the answer for number 2. Also probably for number one where the Allies allowed the Middle east to be captured.

viewtopic.php?f=18&t=85362