Renamable Units Please

4X strategy game from Proxy Studios

Moderators: Pandora Moderators, Slitherine Core

Post Reply
Melrik
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 8
Joined: Mon Nov 25, 2013 7:04 am

Renamable Units Please

Post by Melrik » Mon Nov 25, 2013 11:05 am

Please add the ability to rename units in the workshop after we upgrade them. Even if it's just the ability to add a hyphenated extension to the existing name.
I have a set of troops with guns and a set with flamethrower, but I would like to be able to rename the units so that I can tell them apart other than the very tiny icon for the weapon.

Hiho216
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 16
Joined: Thu Nov 21, 2013 8:02 am

Re: Renamable Units Please

Post by Hiho216 » Mon Nov 25, 2013 11:51 am

I think you can do this. Pretty sure I've done it in game, actually. Try clicking on the unit's name in the lower right hand side of the screen.

HitmanN
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 40
Joined: Wed Aug 07, 2013 6:16 pm

Re: Renamable Units Please

Post by HitmanN » Mon Nov 25, 2013 2:32 pm

You can rename unit designs, unit names, city names, etc. Whenever a name has a small icon resembling a pen next to it, it can be clicked and then edited. For example, in workshop, select a unit design and click on the name (at the top-right, not in the list) to edit it. Or in the city screen, click on the city's name to edit it, and so on.

ac_snowman
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Mon Nov 25, 2013 5:32 pm

Re: Renamable Units Please

Post by ac_snowman » Mon Nov 25, 2013 6:12 pm

HitmanN wrote:You can rename unit designs, unit names, city names, etc. Whenever a name has a small icon resembling a pen next to it, it can be clicked and then edited. For example, in workshop, select a unit design and click on the name (at the top-right, not in the list) to edit it. Or in the city screen, click on the city's name to edit it, and so on.

Nice! Thanks, I was wondering about this as well.

Hiho216
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 16
Joined: Thu Nov 21, 2013 8:02 am

Re: Renamable Units Please

Post by Hiho216 » Tue Nov 26, 2013 9:24 am

I would be cool if the names changed automatically when you refit something into a different type though. Maybe it could be set to keep the name if it was changed after creation, so you can track specific units, if you like.

Post Reply

Return to “Pandora - First Contact”