Unit Selection/Arrangement

iOS, X360, PS3, PC and Android. Historical role playing strategy game set during the hundred years war.

Moderator: Slitherine Core

Post Reply
CrimsonStorm
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 133
Joined: Sun Dec 19, 2010 8:46 am

Unit Selection/Arrangement

Post by CrimsonStorm » Sun Dec 19, 2010 8:49 am

I've just got to the Peasant Uprising in Rouen and have too many units to be able to field them all. How can I rearrange my army so Ic an choose which units actually appear?

It seems like I can only use the first 6 units. I can understrand the general always having to be first but not being able to rearrange the rest is a pain.

IainMcNeil
Site Admin
Site Admin
Posts: 13527
Joined: Fri Apr 01, 2005 10:19 am

Post by IainMcNeil » Sun Dec 19, 2010 9:56 am

If you undeploy the units you don't want then you can deploy the ones you do. The only required unit is your general.

CrimsonStorm
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 133
Joined: Sun Dec 19, 2010 8:46 am

Post by CrimsonStorm » Sun Dec 19, 2010 10:49 am

And I undeploy how?

I've tried dragging them out of the squares, right clicking them, double clicking them dragging them back to the bar, dragging the black units on the bar onto the existing units nothing works.

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 9136
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Post by pipfromslitherine » Sun Dec 19, 2010 8:07 pm

You toggle the deployed status of a unit by right clicking on it's icon at the bottom of the screen.

Cheers

Pip

Post Reply

Return to “HISTORY™ Great Battles Medieval”