[BUGS] (and requests) 0.73 Version

Moderators: Nacho84, N_Molson

Post Reply
HTower
Lance Corporal - SdKfz 222
Lance Corporal - SdKfz 222
Posts: 23
Joined: Sat Nov 02, 2013 1:57 am

[BUGS] (and requests) 0.73 Version

Post by HTower » Sat Nov 02, 2013 4:02 am

Bugs
-Auto-assigning Best Choices is not optimal.
For a Mercury Flight, I had a very low score for Network, but the Flight Controller in the role had a very high payload and crew rating. I took a look at my Surgeon to see if they would fit better in a swap.
Auto assign:
Surgeon 93
Network 46
Flip Surgeon and Network Flight Controllers:
Surgeon 93
Network 60

-Bio-Satellite Flight Director Missions. None of the areas are highlighted, does this position even matter?
baspm_biosatelite.gif
baspm_biosatelite.gif (79.06 KiB) Viewed 608 times
Frog Satellite Mission - The mission step above the video says BioSatellite, when it is the frog mission, not the Bio Satellite. (This could just be a different type of Bio Satellite launch, maybe not an issue?)
baspm_biofrog.gif
baspm_biofrog.gif (197.8 KiB) Viewed 608 times
Cutoff Text - I used the 1280x 960 graphics setting and was seeing multiple locations where text was getting cutoff. This was by far the worst though.
baspm_cutofftext.gif
baspm_cutofftext.gif (202.51 KiB) Viewed 608 times

Requests
-Can we get a Chimpanzee Mercury Mission?
-Can we please, please, please get a confirmation request on the close program button? I've gone and tried to close the current game window several times now and accidentally closed the whole program. "Are you sure you wish to exit?"

HTower
Lance Corporal - SdKfz 222
Lance Corporal - SdKfz 222
Posts: 23
Joined: Sat Nov 02, 2013 1:57 am

Re: [BUGS] (and requests) 0.73 Version

Post by HTower » Sat Nov 02, 2013 4:11 am

Hire Multiple Flight Controllers - I thought this was being reduced to one per turn? If I hire only one fight controller at a time, I am prevented from hiring more than one per turn, but hiring multiple at the same time is still allowed.
baspm_hiremultiple.gif
baspm_hiremultiple.gif (119.27 KiB) Viewed 606 times
How many SET employees can you have with a level 1 building - My apologies, I have run out of uploads to the board. When I try to hire a 10th researcher, I get this error message, but on the construction page for the building, the text says that the building can support ten at a time. Is it 9 or 10?
baspm_howmanySET.gif
baspm_howmanySET.gif (166.46 KiB) Viewed 606 times

SET Building Cutoff text I can't post the image because I am out of uploads, but the SET Center also suffers from having cutoff descriptive text with the 1280x960 graphics resolution. Everything after "Upgrading it will" is cutoff by the "Current Maintenance Cost per season" line.

N_Molson
SPM Contributor
SPM Contributor
Posts: 233
Joined: Tue Oct 29, 2013 2:55 pm
Location: Toulouse, France

Re: [BUGS] (and requests) 0.73 Version

Post by N_Molson » Sat Nov 02, 2013 10:52 am

Frog Satellite Mission - The mission step above the video says BioSatellite, when it is the frog mission, not the Bio Satellite. (This could just be a different type of Bio Satellite launch, maybe not an issue?)
By definition, any satellite carring life is a biosatellite, so it doesn't shock me a lot...
Hire Multiple Flight Controllers - I thought this was being reduced to one per turn? If I hire only one fight controller at a time, I am prevented from hiring more than one per turn, but hiring multiple at the same time is still allowed.
I think there was a misunderstanding there. You can recruit once per turn, but are not limited in the number of people recruited. It's more realistic that way, your agency can open each year a recruitement session for the graduates, and in function of your budget and needs, you have to decide how many people you are going to take. And like in real life, you can't always wait to recruit the best of the bests... :wink:

Also I suggest to create one thread by bug / request, much easier for the devs to read than to scroll each post IMHO... And I guess they are a bit busy those days :D
Nicolas Escats
Buzz Aldrin's Space Program Manager Contributor

krgu48
Senior Corporal - Ju 87G
Senior Corporal - Ju 87G
Posts: 82
Joined: Thu Oct 31, 2013 5:16 pm
Location: Bydgoszcz, Poland

Re: [BUGS] (and requests) 0.73 Version

Post by krgu48 » Sat Nov 02, 2013 10:59 am

HTower wrote: SET Building Cutoff text I can't post the image because I am out of uploads, but the SET Center also suffers from having cutoff descriptive text with the 1280x960 graphics resolution. Everything after "Upgrading it will" is cutoff by the "Current Maintenance Cost per season" line.
For now supported resolution is 1024x768. Try at this resolution ;)

HTower
Lance Corporal - SdKfz 222
Lance Corporal - SdKfz 222
Posts: 23
Joined: Sat Nov 02, 2013 1:57 am

Re: [BUGS] (and requests) 0.73 Version

Post by HTower » Sat Nov 02, 2013 11:23 am

N_Molson wrote:
Also I suggest to create one thread by bug / request, much easier for the devs to read than to scroll each post IMHO... And I guess they are a bit busy those days :D

I think I'm going to listen to the site admin on this one.
IainMcNeil wrote:Thanks for the feedback but can you start a new thread for a new issue as its hard to find inside another thread.
viewtopic.php?f=266&t=45726#p433037

sevensterre
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 16
Joined: Sat Nov 02, 2013 11:52 am

Re: [BUGS] (and requests) 0.73 Version

Post by sevensterre » Sat Nov 02, 2013 12:00 pm

I'd like to see some benefit from program failures. Max reliability should go up after a failure.

Post Reply

Return to “Buzz Aldrin's Space Program Manager : Early Access Beta Forum”