RD reassignment error

Moderators: Nacho84, N_Molson

Post Reply
stile86
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 17
Joined: Thu May 02, 2013 11:30 am

RD reassignment error

Post by stile86 » Sat Nov 09, 2013 6:32 am

I was delighted to discover that you could reassign SET through the R&D screen from one project to another.
However when going through the SET building there was an error.
This is on the first turn.
1) In RD assign 3 SET to R-7 Booster and 2 to Sputnik.
2) Go back to main spaceport and enter SET building.
3) Click on View Assignments
**Note that Assignment list has personnel stats upside down with Light bulb at the top**
4) Click on Enoch Rubel, assigned to R-7, and unassign him.
5) Return to Admin and the R&D for R-7 Booster.
***Enoch Rubel still appears as assigned to the project***
6) Click on the empty 4th personnel box.
7) Assign Enoch to the project again.
****Enoch appears twice in the R&D personnel on R-7 Booster***

Nacho84
SPM Moderator
SPM Moderator
Posts: 1382
Joined: Thu Feb 07, 2013 6:32 pm
Location: Brighton, UK

Re: RD reassignment error

Post by Nacho84 » Sat Nov 09, 2013 10:06 am

Well spotted, thanks for reporting it. I have fixed it now, it'll make its way into the the next patch (v 0.7.5).

Cheers,
Ignacio Liverotti
Lead Developer of Buzz Aldrin's Space Program Manager

Polar Motion
Twitter

Post Reply

Return to “Buzz Aldrin's Space Program Manager : Early Access Beta Forum”