Frontline FAQ

Post Reply
IainMcNeil
Site Admin
Site Admin
Posts: 13545
Joined: Fri Apr 01, 2005 10:19 am

Frontline FAQ

Post by IainMcNeil » Mon May 19, 2014 2:52 pm

Hi guys,

if you are having problems first let us apologize and we'll do what we can to get you up and running. Known issues are listed below:

This is a memory intensive game, if the game doesn't load on lower-end devices such as iPad 2, iPad Mini first gen, iPhone 4 please restart the device.

If this does not fix your problem please start a new thread detailed your issues.

dwwright99
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Fri Jan 25, 2008 1:33 am

Re: Frontline FAQ

Post by dwwright99 » Sat Aug 30, 2014 1:23 am

Hi, do we have specs for the PC version?

I have a slightly older laptop with integrated graphics, i.e. no separate graphics board. It does play Battle Academy, so think Frontline will run for me?

dwwright99

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 8134
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: Frontline FAQ

Post by VPaulus » Mon Sep 01, 2014 8:01 am

Hi

Actually it's a little heavier than BA because of the Unity engine, specially in what concerns graphic card.

Minimum Requirements :
OS: Windows XP/Vista/7/8
Processor: Pentium 4
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256Mb Vga Card
Hard Drive: 2 GB available space

dwwright99
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 4
Joined: Fri Jan 25, 2008 1:33 am

Re: Frontline FAQ

Post by dwwright99 » Mon Sep 01, 2014 7:55 pm

Thanks, may have to upgrade sooner than later, not many games left I can get that work on the current machine.

dwwright99

Post Reply

Return to “Frontline: Road to Moscow Tech Support”