New bug?

Discuss Crisis in Command Volume II: Drive on Moscow. Designed by Ted Raicer
Post Reply
bohun
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 38
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:04 am
Location: Szczecin

New bug?

Post by bohun » Thu Nov 10, 2016 2:38 pm

I probably find new bug - i couldn select soviet unit in area left uper corner. Unit was behind buttons and only little part of counter was visible. I try select it but i couldnt.

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15440
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: New bug?

Post by zakblood » Thu Nov 10, 2016 2:43 pm

any screen shots of it or the button covering it?

display size and res used?

DPI settings to default?

what O/S are you using?

a report will give all this info,

How to get a DxDiag report file:

1. Click on "START" (on Windows 8 press “Windows key” and the “R” key at the same time)
2. Click "run" (skip this step on Windows 8 )
3. Type in "dxdiag" and click "OK"
4. Check through the tabs and perform all tests
5. Click "Save all Information..." and save the text file to a location of your choice

We prefer that DxDiag files be posted as message attachments (zip) rather than pasted into the body of the post.

thanks

manthril
Slitherine
Slitherine
Posts: 251
Joined: Tue Apr 21, 2015 11:29 am

Re: New bug?

Post by manthril » Thu Nov 10, 2016 3:33 pm

Hello bohun!

Usually zooming in at maximum and playing around with the map works in these situations. We haven't encountered this problem yet so if this helps you, let us know.

Cheers!
Teo

bohun
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 38
Joined: Fri Dec 05, 2008 10:04 am
Location: Szczecin

Re: New bug?

Post by bohun » Thu Nov 10, 2016 5:08 pm

Right, my mistake. With zoom is no problem.

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15440
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: New bug?

Post by zakblood » Thu Nov 10, 2016 5:10 pm

glad your sorted, enjoy the game.

Post Reply

Return to “Drive On Moscow”