Change Settings = ctd

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15441
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: Change Settings = ctd

Post by zakblood » Wed Mar 30, 2016 1:43 pm

for what it's worth, it's crashed mine for a long while but it's not some thing i can get to make it happen on the developers pc, which all patches and fixes would be made on so is rather a harder one to fix and sort out as it doesn't do it on everyone's pc either :cry:

solops
Senior Corporal - Ju 87G
Senior Corporal - Ju 87G
Posts: 82
Joined: Thu Jun 04, 2015 7:17 pm
Location: Central Texas

Re: Change Settings = ctd

Post by solops » Sat Apr 02, 2016 2:05 pm

The settings menu crashes a lot when I access it before starting the game, sometimes before I can change anything. And it does not always crash, just usually. I get a Polaris.exe error. Also, it is not available from within the game, only prior to starting the game. I have the Slitherine direct version (non-Steam) running on a i7-4770, 16 gig RAM, Nvidea 970 graphics and Windows 7, all updates.

VPaulus
Slitherine
Slitherine
Posts: 7995
Joined: Mon Dec 27, 2010 8:33 pm
Location: Portugal

Re: Change Settings = ctd

Post by VPaulus » Sun Apr 03, 2016 2:48 pm

Is the game installed in the internal hardrive?

efthimios
Staff Sergeant - Kavallerie
Staff Sergeant - Kavallerie
Posts: 300
Joined: Tue Mar 29, 2005 4:42 pm
Location: Greece
Contact:

Re: Change Settings = ctd

Post by efthimios » Sun Apr 03, 2016 8:19 pm

In my case yes. C drive.
Plato was right.
Slitherine for 4X in space!

Post Reply

Return to “Tech Support”