A multiplayer bug?

A new title from Shenandoah Studio, the creators of Battle of the Bulge: March to Glory! Europe, beginning of the XIX century. Born from the ashes of the Ancient-Regime, the new French Empire is putting the old continent on fire, spreading the seeds of the Revolution
Post Reply
MaxRobespierre
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 5
Joined: Wed Oct 11, 2017 8:54 pm

A multiplayer bug?

Post by MaxRobespierre » Wed Apr 25, 2018 12:09 pm

I would like to point out something which to my knowledge has not been touched upon when bugs and other issues with the game has been up for discussion on the forum I have played some multiplayer in March to Glory and have found that I am sometimes unabel to click on the "play" button then I want to play my turn in PBEM I click on the button but nothing happens

MaxRobespierre
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 5
Joined: Wed Oct 11, 2017 8:54 pm

Re: A multiplayer bug?

Post by MaxRobespierre » Wed Apr 25, 2018 12:15 pm

Update: have found that this has been discussed in a tech support thread and that the developers are aware of the problem already

IonutG
Shenandoah
Shenandoah
Posts: 99
Joined: Fri Mar 14, 2014 3:43 pm

Re: A multiplayer bug?

Post by IonutG » Wed May 02, 2018 3:59 pm

Hi MaxRobespierre,
Please thy using the latest version (1.4), the issue should be fixed.
Thank you for the feedback!

Adraeth
Staff Sergeant - Kavallerie
Staff Sergeant - Kavallerie
Posts: 346
Joined: Mon Jun 29, 2009 8:19 am

Re: A multiplayer bug?

Post by Adraeth » Thu May 03, 2018 12:34 pm

i tried to activate "play" in multiplayer with 1.4 (two games are against IonutG) but it seems that the problem is already there, when i have time i will launch a new open multiplayer battle to see if the problem is solved for brand new challenges

Najanaja
Staff Sergeant - Kavallerie
Staff Sergeant - Kavallerie
Posts: 304
Joined: Tue Dec 01, 2009 4:35 am
Location: Australia

Re: A multiplayer bug?

Post by Najanaja » Thu May 03, 2018 9:22 pm

I have the same problem. Version 1.4

Lancier
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 136
Joined: Wed Oct 22, 2014 6:46 am
Location: İstanbul
Contact:

Re: A multiplayer bug?

Post by Lancier » Fri May 04, 2018 5:07 am

Same here. My pbem can not open with play button.

Image
Image
Colbert ✯ TWC Co-founder
https://thewargamingclub.online/

IonutG
Shenandoah
Shenandoah
Posts: 99
Joined: Fri Mar 14, 2014 3:43 pm

Re: A multiplayer bug?

Post by IonutG » Fri May 04, 2018 7:41 am

Hi guys,

Thank you for the feedback,
We are still investigating this problem and will address it ASAP.

Post Reply

Return to “March to Glory”