Possible bug re-exporting the battle to Fields of Glory II

Field of Glory: Empires is a grand strategy game in which you will have to move in an intricate and living tapestry of nations and tribes, each one with their distinctive culture.
Set in Europe and in the Mediterranean Area during the Classical Age, experience what truly means to manage an Empire.

Moderator: Pocus

Post Reply
StephanSwain
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 7
Joined: Fri Dec 29, 2017 1:00 am

Possible bug re-exporting the battle to Fields of Glory II

Post by StephanSwain » Wed Jul 08, 2020 10:17 am

When playing as Rome in the Persian scenario, I am finding this to happen:

If there is a battle on land, but there is a naval force present in the same region as a garrison, I am not being allowed the option of exporting the battle to Fields of Glory II.

The export option is greyed out and I get the pop up 'export not available for naval battles', despite this being a standard land battle.

Anyone else having this issue? I have only encountered this while playing as Rome btw.

Pocus
Ageod
Ageod
Posts: 2679
Joined: Tue Oct 02, 2012 3:05 pm

Re: Possible bug re-exporting the battle to Fields of Glory II

Post by Pocus » Mon Jul 13, 2020 9:10 am

That will be improved in the next patch.
AGEOD Team - Makers of Empires, ACW2, WON, EAW, PON, AJE, RUS, ROP, WIA.

StephanSwain
Private First Class - Wehrmacht Inf
Private First Class - Wehrmacht Inf
Posts: 7
Joined: Fri Dec 29, 2017 1:00 am

Re: Possible bug re-exporting the battle to Fields of Glory II

Post by StephanSwain » Wed Jul 15, 2020 8:17 am

Thanks for the info :)

Post Reply

Return to “Field of Glory: Empires”