Dacian palisades

Field of Glory: Empires is a grand strategy game in which you will have to move in an intricate and living tapestry of nations and tribes, each one with their distinctive culture.
Set in Europe and in the Mediterranean Area during the Classical Age, experience what truly means to manage an Empire.

Moderator: Pocus

Post Reply
Beorn
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 64
Joined: Sun Jul 08, 2018 6:10 pm

Dacian palisades

Post by Beorn » Sat Jul 13, 2019 2:23 pm

The region of Dacia starts with the Dacian Fortress. But it offers palisades as a building option. Is that working as intended? And, if so, is this just added on to make it wall 3/3 and siege resistance of 6?

Seems a bit odd.

devoncop
Lieutenant Colonel - Panther D
Lieutenant Colonel - Panther D
Posts: 1283
Joined: Fri Nov 20, 2009 8:46 am

Re: Dacian palisades

Post by devoncop » Sat Jul 13, 2019 2:26 pm

Surely the appliances can be considered an extra outer layer of defence to the fortress so it would seem sensible to add an extra +1 to the defences ?

jimwinsor
Sergeant Major - SdKfz 234/2 8Rad
Sergeant Major - SdKfz 234/2 8Rad
Posts: 635
Joined: Fri Feb 08, 2013 8:54 am

Re: Dacian palisades

Post by jimwinsor » Sat Jul 13, 2019 3:36 pm

I believe they are counted as separate defensive structures. So if someone reduces you Dacian fortress from 2 to 0 and you have a Palisade, you’ll still have 1 walls from the not yet reduced Palisade.
Streaming as "Grognerd" on Twitch! https://www.twitch.tv/grognerd

Beorn
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 64
Joined: Sun Jul 08, 2018 6:10 pm

Re: Dacian palisades

Post by Beorn » Mon Jul 15, 2019 11:29 pm

I'm not sure. As you can see, I have city walls and Dacian Fort already built, but mousing over the city it says "unbreached walls 1 of 1"
walls1.png
walls1.png (1011.13 KiB) Viewed 464 times

jimwinsor
Sergeant Major - SdKfz 234/2 8Rad
Sergeant Major - SdKfz 234/2 8Rad
Posts: 635
Joined: Fri Feb 08, 2013 8:54 am

Re: Dacian palisades

Post by jimwinsor » Tue Jul 16, 2019 12:44 am

Yeah so I think if your 1/1 wall gets reduced to a 0/1, there will still be another 1/1 wall, leaving the region still at 1/1?
Streaming as "Grognerd" on Twitch! https://www.twitch.tv/grognerd

Beorn
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 64
Joined: Sun Jul 08, 2018 6:10 pm

Re: Dacian palisades

Post by Beorn » Tue Jul 16, 2019 1:55 pm

Hoping dev can weigh in, it seems pretty important to strategy if playing Dacia.

(Not only the walls to breach, but the siege resistance.)

Pocus
Ageod
Ageod
Posts: 1681
Joined: Tue Oct 02, 2012 3:05 pm

Re: Dacian palisades

Post by Pocus » Tue Jul 16, 2019 3:20 pm

There seems to be an issue with buildings evolving over more than 2 levels. If you reach level 3, you might be able to add again the first level. We will have to fix that obviously.

In the meantime, know this is not intended.
AGEOD Team - Makers of Empires, ACW2, WON, EAW, PON, AJE, RUS, ROP, WIA.

Beorn
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 64
Joined: Sun Jul 08, 2018 6:10 pm

Re: Dacian palisades

Post by Beorn » Tue Jul 16, 2019 6:37 pm

Thank you, and know that my post was not meant as a complaint. This game is remarkably bug and problem free.

Post Reply

Return to “Field of Glory: Empires”