Can't get FoG2 to start

Moderator: Pocus

Post Reply
Phoenix100
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 2
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:12 pm

Can't get FoG2 to start

Post by Phoenix100 » Fri Jul 12, 2019 9:03 am

Does Fog2 need to be installed anywhere specific to give me the option of fighting battles in FoG2? I have both games installed on my D drive (not the default install location), Empires is in the root D directory, FoG2 is in a Slitherine directory on D, but when it comes to a battle the button offering export is always there, but clicking on it does nothing. Am I being stupid, I wonder? Are ALL battles exportable, or are some not offered for export, even though the button is there? Thanks.

HeinzHarald
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 59
Joined: Thu May 09, 2013 9:56 pm
Location: Varberg, Sweden

Re: Can't get FoG2 to start

Post by HeinzHarald » Fri Jul 12, 2019 11:20 am

Phoenix100 wrote:
Fri Jul 12, 2019 9:03 am
Does Fog2 need to be installed anywhere specific to give me the option of fighting battles in FoG2? I have both games installed on my D drive (not the default install location), Empires is in the root D directory, FoG2 is in a Slitherine directory on D, but when it comes to a battle the button offering export is always there, but clicking on it does nothing. Am I being stupid, I wonder? Are ALL battles exportable, or are some not offered for export, even though the button is there? Thanks.
Make sure you have FoG2 updated and have started the game once.

Phoenix100
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 2
Joined: Fri Nov 13, 2015 5:12 pm

Re: Can't get FoG2 to start

Post by Phoenix100 » Fri Jul 12, 2019 11:44 am

OK. Thanks. It's starting ok now. Not sure what was going on.

Post Reply

Return to “Field of Glory: Empires - Tech Support”