Problems with shuffling new structures

Moderator: Pocus

Post Reply
juanval
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 141
Joined: Fri Oct 25, 2013 10:05 am

Problems with shuffling new structures

Post by juanval » Fri Jul 12, 2019 10:29 pm

As you can see in the image, I have enough structure production to change the list of proposed buildings in one turn, but after finishing turn the proposed structures remain the same. I tried for 3 turns and nothing happens.
Attachments
shuffle.jpg
shuffle.jpg (867.58 KiB) Viewed 161 times

AndrewGardner
Slitherine
Slitherine
Posts: 519
Joined: Tue Nov 13, 2012 6:24 pm

Re: Problems with shuffling new structures

Post by AndrewGardner » Fri Jul 12, 2019 10:48 pm

This is a bug that will be fixed in the first update, affecting shuffling within a province. In the meantime, you should be able to work around the issue by building a structure in another region, while keeping the shuffle order for this region, if you have have another region with an available slot.

Sorry for the inconvenience.

juanval
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 141
Joined: Fri Oct 25, 2013 10:05 am

Re: Problems with shuffling new structures

Post by juanval » Sat Jul 13, 2019 6:26 am

AndrewGardner wrote:
Fri Jul 12, 2019 10:48 pm
This is a bug that will be fixed in the first update, affecting shuffling within a province. In the meantime, you should be able to work around the issue by building a structure in another region, while keeping the shuffle order for this region, if you have have another region with an available slot.

Sorry for the inconvenience.
Thanks for the fast answer. I'd like to ask you if the update will corrupt our saved files.

AndrewGardner
Slitherine
Slitherine
Posts: 519
Joined: Tue Nov 13, 2012 6:24 pm

Re: Problems with shuffling new structures

Post by AndrewGardner » Sat Jul 13, 2019 8:59 pm

juanval wrote:
Sat Jul 13, 2019 6:26 am
Thanks for the fast answer. I'd like to ask you if the update will corrupt our saved files.
The updated game will be be able to load and continue saves from the previous version.

Post Reply

Return to “Field of Glory: Empires - Tech Support”