Allies of Late Republican Brutus & Casius

Tech support for PC & Mac. Please post your OS and version number when reporting bugs.

Moderators: Slitherine Core, FoG PC Moderator, NewRoSoft

Post Reply
Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Allies of Late Republican Brutus & Casius

Post by Fedem » Sun Aug 07, 2011 1:07 pm

Hi,

I do not know if it is just me but when I choose this army I got an instant message saying that the bodyguard name Arab, Armenian, etc has been duplicated. None of the units has a description; it just reads Arab, Armenian, Bithynian, etc.

Do you guys have the sae problem or is it just me?

Thanks for the help!

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Thu Aug 11, 2011 10:47 pm

no one?

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Sun Aug 14, 2011 6:25 pm

Let's try again:

After upgrading the game to version 1.60 I noticed that if you go to the DAG and choose the Late Rpublican Army Brutus&Casius you get an error message stating that the commander bodyguard name Arab is duplicated. The same for the other allies. None of the units of the allies has his right descritpion.

Pls see the pictures attached. I re-install the game several times
(deleting the registry and all that) but it doesnt worked. I dont know
it is a bug or just me.

http://postimage.org/image/1vmv21shw



[/code]

stockwellpete
Field of Glory Moderator
Field of Glory Moderator
Posts: 10667
Joined: Fri Oct 01, 2010 2:50 pm
Contact:

Post by stockwellpete » Sun Aug 14, 2011 7:35 pm

Just tried it and I could pick the army with Arab allies, no problem. :?

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Sun Aug 14, 2011 8:38 pm

you got all the books?

Dont know what to do......

:(

stockwellpete
Field of Glory Moderator
Field of Glory Moderator
Posts: 10667
Joined: Fri Oct 01, 2010 2:50 pm
Contact:

Post by stockwellpete » Sun Aug 14, 2011 9:53 pm

Fedem wrote:you got all the books?

Dont know what to do......

:(
Yes. I expect they will answer you once Eternal Empires is released and they have a bit more time. They usually respond to these sorts of queries quite quickly. :wink:

Examinondas
Sergeant - 7.5 cm FK 16 nA
Sergeant - 7.5 cm FK 16 nA
Posts: 217
Joined: Thu Dec 03, 2009 10:42 pm

Post by Examinondas » Mon Aug 15, 2011 9:19 am

I'm also getting the 'commader bodyguard name ... is duplicated' error in some DAG lists.

First noticed it in SAS' Later Crusader (Richard I) list, but I just checked and it's also happening in ROR's Late Republican(Brutus & Cassius).

Running 1.6.0, with all expansions except LTR and ETE.

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Mon Aug 15, 2011 11:08 am

Well, im not alone it seems. I Also have the same problem with the Seleucids Pre 166 Bc, Parthians Saka campaign and in Soa with Condotta Florence.

The problem seems to be with some armies and their allies.

If I reinstall the game it's ok till version 1.50. Then if I upgrade the mess happens.....



Tks

Brigz
Staff Sergeant - StuG IIIF
Staff Sergeant - StuG IIIF
Posts: 273
Joined: Tue Dec 29, 2009 12:42 am

Post by Brigz » Tue Aug 16, 2011 2:00 am

Examinondas wrote:I'm also getting the 'commader bodyguard name ... is duplicated' error in some DAG lists.

First noticed it in SAS' Later Crusader (Richard I) list, but I just checked and it's also happening in ROR's Late Republican(Brutus & Cassius).

Running 1.6.0, with all expansions except LTR and ETE.
I am also running version 1.6.0 with all expansions and I do not get any error messages in the above DAG lists. Everything appears to be running smoothly.

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Wed Aug 17, 2011 11:25 pm

I did a fresh install on a different computer and I'm getting the same error on some armies. Again it Happens after updating version 1.50 to 1.60.

No luck...

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Fri Aug 19, 2011 2:00 am

One Eternal Empire I got the same error that "the commander bodyguard name is duplicated". That happens In every army that has the Albanian or Bohemian as allies.
Eg: Later Ottoman (early)

tks

keithmartinsmith
Field of Glory Moderator
Field of Glory Moderator
Posts: 1557
Joined: Mon Mar 30, 2009 1:26 pm

Post by keithmartinsmith » Fri Aug 19, 2011 12:43 pm

If a player with a duplicated commander was in the EE beta then the EE saved armies may have to be re-entered from scratch. For anyone else with such an issue can you send a copy of the saved army file (from my documents/slitherine/field of glory armies) to keith@hexwar.com.

At the moment unable to replicate and any saved army files to test would be great.

Thanks
Keith

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Fri Aug 19, 2011 3:54 pm

keithmartinsmith wrote:If a player with a duplicated commander was in the EE beta then the EE saved armies may have to be re-entered from scratch. For anyone else with such an issue can you send a copy of the saved army file (from my documents/slitherine/field of glory armies) to keith@hexwar.com.

At the moment unable to replicate and any saved army files to test would be great.

Thanks
Keith
Hi keith, thanks for the answer.

I didnt participate on ant beta.

All I did was patch the game as the upgrqdes were released.
I reinstalled the game more than three times and the same happens. When I uninstalled the game I also delete all the folders that remained and also delete everything from the registry.

When reinstalling everything is ok till version 1.50. After updating that is when the problem starts.

Also did a fresh install on a different computer. Installed FOG with a new exe that Chrsitian sent me version 1.50. Then upgrade to 1.60. Then Installed ROR and the problem shows up.

I will send you a copy of the army file.
Got problems with some allies on every book.

Many thanks.

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Sat Aug 20, 2011 2:41 am

I made another try. Install from scartch Fog v 1.50; then downloaded patch 1.60 from the matrix games web page and applied it. Then I enter the serial number of the books but unfortunately I keep getting the bodyguard name duplicated problem....

Tks

Examinondas
Sergeant - 7.5 cm FK 16 nA
Sergeant - 7.5 cm FK 16 nA
Posts: 217
Joined: Thu Dec 03, 2009 10:42 pm

Post by Examinondas » Sat Aug 20, 2011 8:03 am

I installed the 1.6.0 comprehensive patch from matrix on top of my FOG install (which already was at 1.6.0, patched using the in-game updater) and still get the error on starting the DAG...

I have all expansions except ETE and LTR, running Win7 64 in spanish. I didn't participate in the ETE beta (nor in the previous one, IIRC)

Update: Suspecting the error could be related to the FOG translations and my spanish OS, I changed the extension of all the files in the Resources folder except en.mo and en_GB.mo. Problem fixed :)

Fedem
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
2nd Lieutenant - Elite Panzer IVF/2
Posts: 731
Joined: Sat Dec 11, 2010 4:04 am

Post by Fedem » Sat Aug 20, 2011 10:22 am

You are the man!! It worked. I just moved the files to another folder.

Now my men can die knowing who they are :).

Keith, do you think this could be fixed on the next patch?

Tks

keithmartinsmith
Field of Glory Moderator
Field of Glory Moderator
Posts: 1557
Joined: Mon Mar 30, 2009 1:26 pm

Post by keithmartinsmith » Tue Aug 23, 2011 11:26 am

This one took some figuring out and was hard to replicate here but now fixed ready for release 1.6.1.
Thanks
Keith

Post Reply

Return to “Field of Glory : Tech Support”