Bug

Moderators: Order of Battle Moderators, The Artistocrats

Post Reply
frandy
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 11
Joined: Sun May 12, 2013 10:25 pm

Bug

Post by frandy » Sun Jan 10, 2016 2:15 pm

I am running the latest and noticed a bug. I have the maximum allowed aircraft deployed and have 0 air CP. If I lose one, then I get 3 air CP. I then go and buy another or revive the plane, deploy it on a carrier and I still have 3 air CP available. I can keep buying and deploying planes on carriers and never use up my air CP points. If I deploy a plane on a land airbase then I will have 0 air CP available. I have seen this bug playing both American and Japanese campaigns.

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15363
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: Bug

Post by zakblood » Mon Jan 11, 2016 5:47 pm

version used? and do you have a save so it can be recreated?

frandy
Lance Corporal - Panzer IA
Lance Corporal - Panzer IA
Posts: 11
Joined: Sun May 12, 2013 10:25 pm

Re: Bug

Post by frandy » Wed Jan 13, 2016 11:54 pm

I am running 1.9.4e. If you buy/repair a plane and put it on the carrier that is located in Midway docks you will still have 3 Air CP available. If you put one on the Midway airfield then it uses the Air CP. I have been able to do this with the Japanese side as well. I don't believe it matters what scenario it is in.
Attachments
Open AirCP.zip
(15.06 KiB) Downloaded 45 times

zakblood
Most Active User 2017
Most Active User 2017
Posts: 15363
Joined: Thu Jun 12, 2014 6:44 pm

Re: Bug

Post by zakblood » Thu Jan 14, 2016 7:10 am

ok thanks for the report, will be seen and passed on to the developers

Post Reply

Return to “Order of Battle : World War II - Tech Support”