Position of troops within a tile

Modders can post their questions on scripting and more.

Moderators: Slitherine Core, BA Moderators

Post Reply
Petcat
Administrative Corporal - SdKfz 251/1
Administrative Corporal - SdKfz  251/1
Posts: 148
Joined: Sat Nov 06, 2010 10:10 pm
Location: Ye Middle Lands, UK

Position of troops within a tile

Post by Petcat » Tue Jan 03, 2017 7:04 pm

Is there any way of changing the position of troops within a square?
Currently troops form a cross within a tile at the limit of 8, could this be changed into a line formation from the normal position or is it hard coded.

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 9283
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Position of troops within a tile

Post by pipfromslitherine » Wed Jan 04, 2017 4:25 pm

Formation control isn't possible in BA2 IIRC, sorry!

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

JamesManhattan
Corporal - 5 cm Pak 38
Corporal - 5 cm Pak 38
Posts: 36
Joined: Mon Aug 15, 2016 1:54 am

Re: Position of troops within a tile

Post by JamesManhattan » Fri Jun 02, 2017 5:11 pm

Yes, it would be very nice to be able to control the cross formation, and maybe make it something else. Is there any way we can change this?

Is this stored in a .DAT file or some other hidden script somewhere? I am trying to make some changes to Pike & Shot or Hell, and want a single line of gun armed troops. That die off, and if I import a .s3f file that contains many models already in it, it takes a lot of memory.

Thanks

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 9283
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Position of troops within a tile

Post by pipfromslitherine » Fri Jun 02, 2017 9:16 pm

It is hard coded in BA2, sorry.

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

Post Reply

Return to “Battle Academy 2: Modders Corner”