Current Bugs - Version 7.1.4

Moderators: Order of Battle Moderators, The Artistocrats

LNDavoust
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 61
Joined: Fri Apr 13, 2018 12:24 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by LNDavoust » Sat Dec 01, 2018 3:09 am

bru888 wrote:
Fri Nov 30, 2018 2:30 pm
Thanks. Then I will continue to make my way, hopefully without stepping on toes. Gabe has smacked me across the face with my gauntlet in refusal but he gave me some good advice which I intend to follow. :)
I wanted to add my words to Halvralf's and thank you for all your work in these forums as well as your updates about the bugs and so. Despite any kind of confusion I appreciate you work informing us, mate.

And now, yes, back to the topic, sorry :oops:

bru888
Order of Battle Moderator
Order of Battle Moderator
Posts: 3258
Joined: Sun Jan 10, 2016 5:39 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by bru888 » Sat Dec 01, 2018 3:26 am

Eh, a few words of encouragement for the old Brewster is a pleasant and much appreciated diversion, topic be damned! So thank you. :)
- Bru

kondi754
Lieutenant-General - Do 217E
Lieutenant-General - Do 217E
Posts: 3036
Joined: Thu Jun 25, 2015 8:52 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by kondi754 » Sat Dec 01, 2018 9:18 am

no icons for Pz I and Pz II tanks, 3d models are in the game, only lack of thumbnails
it seems to me important for all modders
Attachments
pz I & II.jpg
pz I & II.jpg (318.6 KiB) Viewed 1346 times

bebro
The Artistocrats
The Artistocrats
Posts: 2923
Joined: Sun Nov 19, 2006 12:50 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by bebro » Sat Dec 01, 2018 9:30 am

kondi754 wrote:
Sat Dec 01, 2018 9:18 am
no icons for Pz I and Pz II tanks, 3d models are in the game, only lack of thumbnails
it seems to me important for all modders
I did run Blitz (steam) briefly and it shows a Pz II icon in the purchase screen. Pz I is not purchasable (anymore), but has an icon in the editor, which is usually the same. Also aux Pz I in Poland show the correct icon in the GUI.

Did you mod something that might have changed unit data?

kondi754
Lieutenant-General - Do 217E
Lieutenant-General - Do 217E
Posts: 3036
Joined: Thu Jun 25, 2015 8:52 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by kondi754 » Sat Dec 01, 2018 10:12 am

bebro wrote:
Sat Dec 01, 2018 9:30 am
kondi754 wrote:
Sat Dec 01, 2018 9:18 am
no icons for Pz I and Pz II tanks, 3d models are in the game, only lack of thumbnails
it seems to me important for all modders
I did run Blitz (steam) briefly and it shows a Pz II icon in the purchase screen. Pz I is not purchasable (anymore), but has an icon in the editor, which is usually the same. Also aux Pz I in Poland show the correct icon in the GUI.

Did you mod something that might have changed unit data?
Everythings ok, you're right I modified the names of this tanks: there is "pz_i_b" in units.csv file, I typed "pz_I"... :oops:
similarly "pz_II_b" I changed to "pz_II" :P :mrgreen:

kondi754
Lieutenant-General - Do 217E
Lieutenant-General - Do 217E
Posts: 3036
Joined: Thu Jun 25, 2015 8:52 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by kondi754 » Mon Dec 03, 2018 1:06 am


bru888
Order of Battle Moderator
Order of Battle Moderator
Posts: 3258
Joined: Sun Jan 10, 2016 5:39 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by bru888 » Tue Dec 04, 2018 4:27 pm

Continuing to add to OP as necessary and bumping this thread for prominence so that players may see if their issue has already been reported.
- Bru

terminator
Major-General - Jagdtiger
Major-General - Jagdtiger
Posts: 2890
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:48 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by terminator » Thu Dec 13, 2018 7:45 am

Japanese Defensive Doctrine :

Minor Bug : the indication +253 strength is not good, should be -3 :!:

Screenshot 1170.png
Screenshot 1170.png (388.42 KiB) Viewed 1200 times

Screenshot 1171.png
Screenshot 1171.png (625.02 KiB) Viewed 1200 times

PS: if I am not mistaken, I think it is a good old Bug :?:

:arrow: added to Order of Battle Bug Database

terminator
Major-General - Jagdtiger
Major-General - Jagdtiger
Posts: 2890
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:48 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by terminator » Sun Dec 16, 2018 4:22 pm

There is a counters mod in the game (#counters on & #counters off) that currently has a lot of Bugs :cry:

Screenshot 231.jpg
Screenshot 231.jpg (585 KiB) Viewed 1149 times

A while ago, there were far fewer Bugs :(

EB5B6A2CF6F94968B2DB9790134A2D2F.jpg
EB5B6A2CF6F94968B2DB9790134A2D2F.jpg (748.28 KiB) Viewed 1149 times

This counters mod has been left for a very long time. Is it still worth sharing with the Bugs database :?:

GabeKnight
Major-General - Tiger I
Major-General - Tiger I
Posts: 2305
Joined: Mon Nov 27, 2017 10:24 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by GabeKnight » Sun Dec 16, 2018 5:06 pm

terminator wrote:
Sun Dec 16, 2018 4:22 pm
This counters mod has been left for a very long time. Is it still worth sharing with the Bugs database :?:
Even though I've never used the counters myself (and never will), I think this feature is officially listed as "supported" by the game, so yes, if it's not working right, it should be fixed.

Erik2
Order of Battle Moderator
Order of Battle Moderator
Posts: 6217
Joined: Thu Jul 14, 2011 12:59 pm
Location: Norway

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by Erik2 » Sun Dec 16, 2018 6:07 pm

I'll never use the Nato counter in this game either.
But there was at least one forum member (on Matrix I believe) that stated he would not buy OOB unless this mode was in place.
So there is at least one sale waiting for a fix :wink:

Erik2
Order of Battle Moderator
Order of Battle Moderator
Posts: 6217
Joined: Thu Jul 14, 2011 12:59 pm
Location: Norway

Editor: Remove unit graphic bug

Post by Erik2 » Mon Dec 17, 2018 7:12 pm

Using the Remove Unit 'Kill' option.

This leaves the unit graphic on the hex. It is removed when you move a unit into the hex.

Added to bug db.
trigger.jpg
trigger.jpg (126.83 KiB) Viewed 1097 times
graph ghost.jpg
graph ghost.jpg (107.11 KiB) Viewed 1097 times

AndreyBacerage
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 55
Joined: Sat Dec 15, 2018 12:35 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by AndreyBacerage » Mon Dec 17, 2018 8:28 pm

Nice Info Eric - btw its possible to eliminate also commanders in scenarios ?

GabeKnight
Major-General - Tiger I
Major-General - Tiger I
Posts: 2305
Joined: Mon Nov 27, 2017 10:24 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by GabeKnight » Tue Dec 18, 2018 2:29 am

AndreyBacerage wrote:
Mon Dec 17, 2018 8:28 pm
Nice Info Eric - btw its possible to eliminate also commanders in scenarios ?
:?: They can be wounded and imprisoned, making them unavailable for some turns. But you can not permanently lose them, if that's what you're asking.

AndreyBacerage
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 55
Joined: Sat Dec 15, 2018 12:35 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by AndreyBacerage » Tue Dec 18, 2018 11:35 am

They can be wounded and imprisoned, making them unavailable for some turns. But you can not permanently lose them, if that's what you're asking.
Thanks - but why we can not set a erase them in editor - we need this feature I think.

Erik2
Order of Battle Moderator
Order of Battle Moderator
Posts: 6217
Joined: Thu Jul 14, 2011 12:59 pm
Location: Norway

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by Erik2 » Tue Dec 18, 2018 12:59 pm

AndreyBacerage wrote:
Tue Dec 18, 2018 11:35 am
They can be wounded and imprisoned, making them unavailable for some turns. But you can not permanently lose them, if that's what you're asking.
Thanks - but why we can not set a erase them in editor - we need this feature I think.
Not sure what you are asking for, but there is no problem removing commanders in the editor.
remove commander.jpg
remove commander.jpg (42.39 KiB) Viewed 1035 times

AndreyBacerage
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 55
Joined: Sat Dec 15, 2018 12:35 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by AndreyBacerage » Tue Dec 18, 2018 6:34 pm

Not sure what you are asking for, but there is no problem removing commanders in the editor.
NO I mean remove exist commanders inside an Campaign scenario. is this also possible ?

bebro
The Artistocrats
The Artistocrats
Posts: 2923
Joined: Sun Nov 19, 2006 12:50 pm

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by bebro » Tue Dec 18, 2018 6:46 pm

That is not possible indeed.

AndreyBacerage
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 55
Joined: Sat Dec 15, 2018 12:35 am

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by AndreyBacerage » Tue Dec 18, 2018 7:38 pm

That is not possible indeed.
its possible in the next pATCH ?

Erik2
Order of Battle Moderator
Order of Battle Moderator
Posts: 6217
Joined: Thu Jul 14, 2011 12:59 pm
Location: Norway

Re: Current Bugs - Version 7.1.4

Post by Erik2 » Wed Dec 19, 2018 8:39 am

I don't understand why you need to remove a commander.
You can simply elect to not assign the commander to a unit.
If a commander is already assigned to a unit, you can un-assign it.

Post Reply

Return to “Order of Battle : World War II - Tech Support”