Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post Reply
razorback77
Senior Corporal - Ju 87G
Senior Corporal - Ju 87G
Posts: 75
Joined: Sun Apr 18, 2010 12:19 pm
Location: Belgrade

Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by razorback77 » Thu Aug 15, 2019 10:16 pm

I cannot join the multiplayer, since today I keep getting the following error message: corrupt or invalid response from server

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8923
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by pipfromslitherine » Thu Aug 15, 2019 11:01 pm

It's working fine for me here. It could be a local ISP issue connecting to the server, as that kind of message generally means that the HTTP call has responded with some custom "Cannot connect" page rather than getting a response from the server.

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

rbodleyscott
Field of Glory 2
Field of Glory 2
Posts: 22070
Joined: Sun Dec 04, 2005 6:25 pm

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by rbodleyscott » Fri Aug 16, 2019 7:05 am

If you are still having problems, please email support@slitherine.co.uk
Richard Bodley Scott

Image

razorback77
Senior Corporal - Ju 87G
Senior Corporal - Ju 87G
Posts: 75
Joined: Sun Apr 18, 2010 12:19 pm
Location: Belgrade

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by razorback77 » Fri Aug 16, 2019 9:46 am

writing to support, it has been working fine till 2 days ago and I didn't change anything in my laptop.

Thanks,
Stef

pipfromslitherine
Site Admin
Site Admin
Posts: 8923
Joined: Wed Mar 23, 2005 10:35 pm

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by pipfromslitherine » Fri Aug 16, 2019 3:14 pm

Just a guess, but does your username or password contain any non-alphanumeric characters?

Try deleting the OPTIONS.TXT file in Documents/My Games/FieldOfGlory2

Cheers

Pip
follow me on Twitter here

ApolloW
Private First Class - Opel Blitz
Private First Class - Opel Blitz
Posts: 1
Joined: Wed Mar 06, 2013 3:05 pm

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by ApolloW » Tue Aug 20, 2019 12:18 pm

Same problem for me, can't login multiplayer with same "corrupt or invalid response from server" message, did support help you ?

Zardoz02
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 58
Joined: Sun Oct 15, 2017 9:37 am
Location: Melbourne, Oz

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by Zardoz02 » Wed Aug 21, 2019 1:50 am

Another one with the "corrupt or invalid response from server". Happening for a couple of days now. I've checked all the usual suspects eg I can ping your server and do a browser HTTP request to it which returns a reasonable error message in the browser.

https://photos.app.goo.gl/APi4JY5Qe5nAb7Lb8

I have some error logs which I will email you. But basically they all contain this:

Code: Select all

WARNING: Failed HttpSendRequestEx (2EFF):
pbem2.slitherine.com/PBEM2/ancients/auth_steam.php?bodyCredentials=1
The following was returned by the server:

WARNING: Failed HttpSendRequestEx (2EFF):
pbem2.slitherine.com/PBEM2/ancients/auth_steam.php?bodyCredentials=1
The following was returned by the server:

The following was returned by the server:
0

[{"ErrorCode":"0","clientVersion":"0001050C","login":"xxxx"}]

rbodleyscott
Field of Glory 2
Field of Glory 2
Posts: 22070
Joined: Sun Dec 04, 2005 6:25 pm

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by rbodleyscott » Wed Aug 21, 2019 6:59 am

Guys, please email support@slitherine.co.uk

As this issue isn't affecting everyone, it may be something to do with your specific accounts (username, password or something) that the new server code isn't coping with.

support have access to this data, and can therefore assist in fixing the issue.
Richard Bodley Scott

Image

Zardoz02
Corporal - Strongpoint
Corporal - Strongpoint
Posts: 58
Joined: Sun Oct 15, 2017 9:37 am
Location: Melbourne, Oz

Re: Multiplayer issue - corrupt or invalid response from server

Post by Zardoz02 » Wed Aug 21, 2019 8:44 am

Ta. Email sent.

Post Reply

Return to “Field of Glory II: Tech Support”